Hepsiburada Kara Cuma Rezaleti

Evet 5 aralıktan şikayetim yok ama 2 ocak canımı sıktı
Dostum sana olayı şöyle açıklayayım. Yasal olarak o adam sana o ürünü yazdığı tarihe kadar ulaştırmak zorunda. Kendini zora sokmamak ve sözleşmeyi çiğnememek adına bilerek ileri tarih vermiş. Muhtemelen o tarihten cok cok once gelecektir ama bu bir öngörü sonuçta gelmeyedebilir

Şöyle düşünün bu satıcılardan biri sizsiniz ve normal günde 20-30 sipariş alıyorsunuz. Hepimiz ürün alırken ilk önce yorumlara bakarız. Şimdi normalde ben ürünü sipariş 17:00'dan önce geldiyse aynı gün götürür kargoya teslim ederim. Ürün yarın yada en kötü ertesi gün elinde olur böylece sende güzel yorum yaparsın. Ama ben böyle indirim günlerinde günde 100-150 sipariş alırım ve hepsini kargoya vermem imkansız çünkü bir anlaşman var kargo şirketiylede. O yüzden ben oraya ertesi gün teslim yerine 10 gün sonrasını yazarım sende kalkıp bana ertesi gün neden ürün gelmedi diyemezsin. Yani ben en fazla 2 gün sonra veririm zaten kargoya ama kendimide düşünerek böyle bir şey yaparım.

Şimdi arkadaşlar meseleye yanlış pencereden bakıyorsunuz. Bakın kendiniz söylüyorsunuz daha ürün satmadan ben olsam 2 gün sonra yazardım diye. Bunu bizler düşünüyorken sizce böyle büyük firmalar mı düşünmüyor ? Satış stratejisi bu. Hangimiz 10 gün sonra kargoya teslim yazısından sonra alırız ? Yapmayın böyle şeyler. Yazmayacak kardeşim o zaman oraya veremiyorsa tarih yazmayacak. İleri tarih yazsın problem yok ama 1-2 gün yazmayacak. O da biliyor deli gibi satış olacağını geçin bu lafları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…