Hepsiburada Kara Cuma Rezaleti

Evet 5 aralıktan şikayetim yok ama 2 ocak canımı sıktı
Dostum sana olayı şöyle açıklayayım. Yasal olarak o adam sana o ürünü yazdığı tarihe kadar ulaştırmak zorunda. Kendini zora sokmamak ve sözleşmeyi çiğnememek adına bilerek ileri tarih vermiş. Muhtemelen o tarihten cok cok once gelecektir ama bu bir öngörü sonuçta gelmeyedebilir :D

Orada çalışanlar da insan değil mi? Bilmem kaç milyon ürün satılmışlar.
Ben insan değil demiyorum ki 1 gün sonra yazmayacak o firmayla kargo arasındaki problem. Güzin abla mıyım ben oldu o zaman herkes sorun cıkartsın mağduriyeti hep sen yaşa ne güzelmiş :)

Şöyle düşünün bu satıcılardan biri sizsiniz ve normal günde 20-30 sipariş alıyorsunuz. Hepimiz ürün alırken ilk önce yorumlara bakarız. Şimdi normalde ben ürünü sipariş 17:00'dan önce geldiyse aynı gün götürür kargoya teslim ederim. Ürün yarın yada en kötü ertesi gün elinde olur böylece sende güzel yorum yaparsın. Ama ben böyle indirim günlerinde günde 100-150 sipariş alırım ve hepsini kargoya vermem imkansız çünkü bir anlaşman var kargo şirketiylede. O yüzden ben oraya ertesi gün teslim yerine 10 gün sonrasını yazarım sende kalkıp bana ertesi gün neden ürün gelmedi diyemezsin. Yani ben en fazla 2 gün sonra veririm zaten kargoya ama kendimide düşünerek böyle bir şey yaparım.

Şimdi arkadaşlar meseleye yanlış pencereden bakıyorsunuz. Bakın kendiniz söylüyorsunuz daha ürün satmadan ben olsam 2 gün sonra yazardım diye. Bunu bizler düşünüyorken sizce böyle büyük firmalar mı düşünmüyor ? Satış stratejisi bu. Hangimiz 10 gün sonra kargoya teslim yazısından sonra alırız ? Yapmayın böyle şeyler. Yazmayacak kardeşim o zaman oraya veremiyorsa tarih yazmayacak. İleri tarih yazsın problem yok ama 1-2 gün yazmayacak. O da biliyor deli gibi satış olacağını geçin bu lafları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı