Hepsiburada kargo hızı

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar bu sabah 02.00 civarında Hepsiburada'dan Gigabyte B450 Aorus Elite aldım ve 04.00-05.00 civarında tekrar baktığımda kargoya verilmişti. Yarınsa kargo bana ulaşacakmış. Eğer bu olursa yani bilemiyorum 2 günden kısa neredeyse 1 günde elimde olacak.
Cidden inanması zor bu kargo hızına. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dostlar bu sabah 02.00 civarında Hepsiburada'dan Gigabyte B450 Aorus Elite aldım ve 04.00-05.00 civarında tekrar baktığımda kargoya verilmişti. Yarınsa kargo bana ulaşacakmış. Eğer bu olursa yani bilemiyorum 2 günden kısa neredeyse 1 günde elimde olacak.

Şu süreçte normal, benimki sipariş değil ama Manisa'dan İstanbul'a Hepsiburada'dan aldığım ürünü garantiye 18 saatte falan ulaşıyordu, aynı şekil bana da.

Bende aynı şekilde bugün bir sipariş verdim, kargoya verilmiş tahmini teslim tarihi olarak yarını gösteriyor büyük ihtimalle gelecektir. Aynı şekilde sizin siparişiniz içinde de yarın gelmezse bile cumartesi elinizde olacaktır diye düşünüyorum.

Bulunduğunuz bölgeye ve kargodan çıkış bölgesine göre değişiklik gösterir. Mesela geçen bir sipariş verdim ( genelde öğlen 4'e kadar verdiğim sipariş diğer gün elimde olur, İzmirdeyim) 2 gün sonrasına teslim edileceği söyleniyordu ama diğer gün İzmir dağıtım merkezine ulaşmıştı. Teslim tarihini güncelleyip bugün yapmışlardı (yani o gün) ama o gün elime ulaşmadı, diğer gün geldi ve hala bugün (yani dün) yazıyordu. Büyük illerden birisindeyseniz maksimum 2 günde elinize ulaşıyor ama sizin için yarın olmazsa diğer gün kesin ulaşır gibi.

Trendyol hariç diğer 3 (Hepsiburada, N11, Gittigidiyor) büyük siteden yaptığım alışverişler çok hızlı geldi her zaman, hiç mağdur olmadım.

Hatta ekleme isterim Amazon TR ise en efsanesidir, Kolay Gelsin diye bir kargo şirketiyle anlaşmaları var hizmet muazzam. Şu gün geleceğiz, yola çıktık şu saatlerde kapınızdayız, evde yoksanız teslimat adresini değiştirebilirsiniz, kendiniz teslim alamayacaksanız teslim etmemimizi istediğiniz kişiyi söyleyin... diye uzayıp gidiyo. Umarım çok daha yaygınlaşır.

Korona'dan beri böyleler. Alıştık bile artık. :)

Trendyol hariç diğer 3 (Hepsiburada, N11, Gittigidiyor) büyük siteden yaptığım alışverişler çok hızlı geldi her zaman, hiç mağdur olmadım.

Hatta ekleme isterim Amazon TR ise en efsanesidir, kolay gelsin diye bir kargo şirketiyle anlaşmaları var hizmet muazzam. Şu gün geleceğiz, yola çıktık şu saatlerde kapınızdayız, evde yoksanız teslimat adresini değiştirebilirsiniz, kendiniz teslim alamayacaksanız teslim etmemimizi istediğiniz kişiyi söyleyin... Diye uzayıp gidiyor. Umarım çok daha yaygınlaşır.

Tek pişmanlığın Amazon TR :( oradan 1359 TL'ye bulduğum Ryzen 5 3600 işlemciyi sipariş ettim. Satıcı puanı vs iyiydi. Birkaç gün sonra benim sipariş ettiğim üründen sipariş edip hala gelmemesinden ve kargo kodu verilmemesinden şikayetçi olanlar puanı düşürmüş ben de siparişimi iptal ettirdim. Bana da kargo kodu gelmemişti çünkü.
Daha önce hiç bu kadar hızlı kargo görmemiştim. İncehesap'da aldıklarım bile en az 4 günde geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı