Hepsiburada kargo süreci

Evet, lakin şu an kargoda zaten üstte bulunan kargo takip numarası ile takip edebilirsin. Bulunduğun ile en geç 3 gün içerisinde gelir hocam bugün cuma pazartesi günü ister şubeden bulunduğun merkezi konuma göre de adresinden teslim alabilirsin.

Kargo takip zaten attığım resim degil miydi ben sadece bu sanıyorum başka var mı?

Kargo takip zaten attığım resim degil miydi ben sadece bu sanıyorum başka var mı?
Değil, kargo hangi firma ile gönderiliyor aras,yurtiçi,sürat,mng,atg.. bilmiyum ama hesap hareketleri bölümünde PTT yazıyor. Yukarıda bir yerde sipariş detay bölümünde PTT gönderi takip numarası isimli bi numara olması gerekiyor. O numara ile 'Sorgula - PTT Gönderi Takip' adresinden sorgu yapabilirsin. Hepsiburadaya göre daha güncel ve anlık veri veriyor. Tâbi maksimum 1-2 saat oynuyor orası ayrı.

Değil, kargo hangi firma ile gönderiliyor aras,yurtiçi,sürat,mng,atg.. bilmiyum ama hesap hareketleri bölümünde PTT yazıyor. Yukarıda bir yerde sipariş detay bölümünde PTT gönderi takip numarası isimli bi numara olması gerekiyor. O numara ile 'Sorgula - PTT Gönderi Takip' adresinden sorgu yapabilirsin. Hepsiburadaya göre daha güncel ve anlık veri veriyor. Tâbi maksimum 1-2 saat oynuyor orası ayrı.
Screenshot_2020-05-15-18-39-04-06.jpg

Şu an attığım resimde İzmir'e gitmiş sonra İstanbul'da gözüküyor İzmir'den bir daha İstanbul'a mı gitmiş anlamadım.

Eki Görüntüle 563538
Şu an attığım resimde İzmir'e gitmiş sonra İstanbul'da gözüküyor İzmir'den bir daha İstanbul'a mı gitmiş anlamadım.
Şuan süreç gayet olumlu, En üstten alta doğru okuman gerekiyor. 14'ünde yola çıkmış 15'inde Anadolu yakası KiM'e gelmiş şuan da KiM'den İzmir kargo işlem merkezine yani bulunduğun ile doğru hareket etmeye başlamış. süreçte herhangi bir sorun bulunmuyor.

En sağdaki yer şuan bulunduğu yer İşlem türü ise en son yapılan işlem,son olarak açıklama ise bu işlemin yarattığı sonuç diyebiliriz, bu duruma göre analiz edebilirsin.

Şu an süreç gayet olumlu, en üstten alta doğru okuman gerekiyor. 14'ünde yola çıkmış 15'inde anadolu yakası Kim'e gelmiş şu an da Kim'den İzmir kargo işlem merkezine yani bulunduğun ile doğru hareket etmeye başlamış. Süreçte herhangi bir sorun bulunmuyor.

En son süreçte saga kaydırınca İstanbul tuzla diyor bu normal mi?
Şu an süreç gayet olumlu, en üstten alta doğru okuman gerekiyor. 14'ünde yola çıkmış 15'inde anadolu yakası Kim'e gelmiş şu an da Kim'den İzmir kargo işlem merkezine yani bulunduğun ile doğru hareket etmeye başlamış. Süreçte herhangi bir sorun bulunmuyor.

6:22'de olanda adres İzmir 6 saat sonra İstanbul tuzla gösteriyor.

En son süreçte saga kaydırınca İstanbul tuzla diyor bu normal mi?

6:22'de olanda adres İzmir 6 saat sonra İstanbul tuzla gösteriyor.
Hocam, Sürecin normal olduğunu sanırım 6. kez tekrir ediyorum. KiM merkezinin tuzla bordrosunda olduğunu ifade ediyor. Süreç normal..

Hocam, sürecin normal olduğunu sanırım 6. kez tekrir ediyorum. Kim merkezinin tuzla bordrosunda olduğunu ifade ediyor. Süreç normal.

Anladım teşekkürler ilk kez internet üzerinden alışveriş yapıyorum bu yüzden tedirginim tahmini gelme süresi 22 Mayıs gösteriyor bulunduğum şehir salihli manisa daha erken gelir mi?

Anladım teşekkürler ilk kez internet üzerinden alışveriş yapıyorum bu yüzden tedirginim tahmini gelme süresi 22 Mayıs gösteriyor bulunduğum şehir salihli manisa daha erken gelir mi?
Gönderi Teslim Süresi Sorgulama Adresi gönderi süresi hesaplamak için kullanılıyor, ben senin için sorguladım 1 gün diyor lakin şu NCOV-19 günlerinde ciddi bir yoğunluktan dolayı pazartesi geleceğini tahmin ediyorum, büyük bir sürpriz ile yarında elinizde olabilir. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı