Hepsiburada KDV İndirimi Başladı

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce internet sitelerinden fiziksel ürün satın almamış biri olarak soruyorum; internetten alışveriş güvenli midir? Ürün her ne olursa olsun 15 gün içerisinde iade edilebilir mi? Ürün ayıplı olduğunda kullanıcı hatası olup olmadığı nereden anlaşılıyor?

Yeni bir konu açmaktansa var olan bir konunun altında daha önce alışveriş tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi almak isterim. İnternetten alışveriş yapmak yerine mağazalara gidip daha pahalı olsa bile oradan alıyorum.

Şu dönemlerde almak istediğim iki ürün var, bu ürünleri olabildiğince ucuza getirmek istiyorum.

Saldırın!
VapidDamagedAlaskankleekai-size_restricted.gif

Siz yine de diğer sitelere kıyaslayın, her üründe gerçek indirim yok.

Daha önce internet sitelerinden fiziksel ürün satın almamış biri olarak soruyorum; internetten alışveriş güvenli midir? Ürün her ne olursa olsun 15 gün içerisinde iade edilebilir mi? Ürün ayıplı olduğunda kullanıcı hatası olup olmadığı nereden anlaşılıyor?

Yeni bir konu açmaktansa var olan bir konunun altında daha önce alışveriş tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi almak isterim. İnternetten alışveriş yapmak yerine mağazalara gidip daha pahalı olsa bile oradan alıyorum.

Şu dönemlerde almak istediğim iki ürün var, bu ürünleri olabildiğince ucuza getirmek istiyorum.
Bende bunu merak ediyorum.

Ürün ayıplı olduğunda servis raporu isteyebiliyorlar. 15 değil, 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Genelde firmalar kıllık yapıp kutusu açıldığı için iade alamıyoruz gibi bahaneler uyduruyor. Burada önemli olan haklarınızı bilmek ve savunmak. Firma kabul etmese bile tüketici haklarından gelecek olumlu karar ile seve seve almak zorundalar iadeyi.

Kargodan ürünü alırken mümkünse kargocu arkadaşın önünde açın bir kusur varsa rapor tutsun. En kötü ihtimalle kutusunu kontrol edin, çok hasar almış olmasın. Bilinçli olduğunuz sürece internet üzerinden alışveriş yapmakta bir sakınca yok. Zaten devir internet devri, mağazaya gidip aynı ürünü mağazadan alacağım diye fazla para vermeye gerek yok.

Hepsiburadadanın kendi resmi satış kanalı var ordan satın alırsanız sorun olmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı