Hepsiburada KDV İndirimi

Güncel piyasayı kontrol ederken Hepsiburada.com üzerinde KDV indirimi olduğunu gördüm ve bu fırsatı kaçırmadan Asus ROG STRIX-RX580-T8G modelini sipariş ettim.
Not: İki hafta önce RX580 OC modelini almıştım ancak coil whine sorunu yüzünden değişim veya para iadesi kararı çıktı. Raporunu bekliyorum şuan. Onu 2.400 TL fiyatla almıştım. Üst modelini çok daha ucuza aldığım için şuan keyfim yerine geldi.

Benim gözüme çarpan ürünleri paylaşıyorum.

Şu an için bunları bulabildim. Sizler de detaylı olarak bakarsanız güzel ürünler bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlar sürekli değişiyor mu? Ben anlamadım bu işi. Kaça aldın mesela bu MSI RX580'i?
Şu anda 1782 lira görünüyor.
Tavsiyeleri veren kişi de o anda ne kadar olduğunu belirtirse fiyat farkı oluyor mu onu da görmüş oluruz.

Fiyatlar sürekli değişiyor mu? Ben anlamadım bu işi. Kaça aldın mesela bu MSI RX580'i?
Şu anda 1782 lira görünüyor.
Tavsiyeleri veren kişi de o anda ne kadar olduğunu belirtirse fiyat farkı oluyor mu onu da görmüş oluruz.
Aynen öyle yanına fiyatı yazmak lazım değişkenlik olduğundan.
MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Ekran kartı vatan bilgisayar satışında mevcut. Fiyatı uygun kaçırmasın almak isteyen varsa.
Dostum konu dışı olcak da benim konuya bakar mısın tekrar mesaj yazdığımdan bildirim gelmiyor sana.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı