Hepsiburada KDV İndirimi

Güncel piyasayı kontrol ederken Hepsiburada.com üzerinde KDV indirimi olduğunu gördüm ve bu fırsatı kaçırmadan Asus ROG STRIX-RX580-T8G modelini sipariş ettim.
Not: İki hafta önce RX580 OC modelini almıştım ancak coil whine sorunu yüzünden değişim veya para iadesi kararı çıktı. Raporunu bekliyorum şuan. Onu 2.400 TL fiyatla almıştım. Üst modelini çok daha ucuza aldığım için şuan keyfim yerine geldi.

Benim gözüme çarpan ürünleri paylaşıyorum.

Şu an için bunları bulabildim. Sizler de detaylı olarak bakarsanız güzel ürünler bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus coil whine sorununa karşı destek veriyor. Değişim veya para iadesi talebinde bulunuyorlar doğrulandığı zaman. Sorun ise GPU arızası olarak sisteme geçiyor.
Forumda bu sorun yüzünden çok erkan kartı değişimi ve iade ettiğimi bilenler var.
Asus 1070 ti, MSI 1080 Ti ve Asus RX580 OC modelleri olarak.

Sabah sipariş ettiğim ekran kartı akşam geldi. Asus RX580 TOP modeli.
Şuan kutusunda yarın sisteme takıcam.

Başka bir konuda bahsettiğim IPS monitörde yine ölü piksel çıktı diye para iadesi aldım bugün vatandan.
Kısmetse bir monitör alacağım aklıma yatan bir ürün bulursam.

İşlemci soran arkadaş uzun süre işlemci güncellesi yapmadan devam etmek istiyorsan eğer Ryzen 1800x, 2600 ve üzeri bir işlemci seç.

Çoğu oyun ekran kartından çok işlemciye yüklenmeye başladı.
Hatta bellek frekans değerleri bile çok önemli bir hal aldı.

MSI RX580 8 gb Armor modeli şuan 1500 tl küsüratlı.

1080 düşünler 3200 ile 3800 arasında modeller mevcut.
Vega 64 olarak 3200 ve 3800 küsüratlı iki model var.

Bu indirimde RX580, 1080 ve Vega 64 olarak güzel indirim mevcut.

1050 Ti ve 1060 düşünenler RX580 olarak MSI veya Asus modeli kaçırmasın.
Sabah verdiğim siparişe göre şuan 50 ile 60 tl arası daha ucuz.

... fırsatı kaçırmadan Asus ROG STRIX-RX580-T8G modelini sipariş ettim.
Not: İki hafta önce RX580 OC modelini ... 2.400 TL fiyatla almıştım. Üst modelini çok daha ucuza aldığım için şuan keyfim yerine geldi.
Çok daha ucuz derken? Verdiğin bağlantıda bahsettiğin kart 2599 lira zaten. Nasıl daha ucuz?

İndirimi güncel olarak takip etmeyenler sonradan baktığı için eski fiyatları görünce bu mantığa düşüyor.
Ben aldığımda aynı gün kargo ile 1930 tl küsüratla geldi.
Stok durumu bitmeden önce 1870 tl fiyatına kadar düştüğü oldu.

Hatta bugün Asus dual 8 GB OC modeli yaklaşık 40 dakika 1400 tl küsüratlı olarak satışta kaldı.

Bu gece bitene kadar ekran kartlarını iyi takip edin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı