Hepsiburada KDV indirimlerinde RAM vs SSD Almak

117084

Kilopat
Makaleler
4
HB'de KDV indirimi varken, birde bana özel 300TL üzeri 25TL indirimim olunca 288TL'ye Captcha Verification bu RAM'i aldım. Ryzen 3 1200 kullanıyorum, RAM kullanımım çok yüksek sayılmaz ama yine de çift kanal kullanmanın avantajlı olacağını düşünüyorum.

Konuyu açtım, çünkü ilk önce 860 Evo 250GB alma düşüncem vardı. HDD yüzünden oyunlarda küçük küçük droplar yiyordum ve Windows'u içerisine kuracaktım. Dolar'ın durumu belli değil ve bu fiyata bu RAM bence kaçmazdı. SSD'de arada bir güzel indirimler yapılıyordu sonuçta. Ancak yine de bilemiyorum, RAM yükselterek mantıklı bir karar mı verdim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ürün 424 TL olarak görünüyor, ayrıca 2400 MHZ olduğunun bilincinde olarak aldınız değil mi? Şu an kullandığınız bellek ile aynı belleği almanız mantıklı hareket olacaktır.
Hangi belleğin yanına bunu aldığınızı belirtin ki mantıklı bir hareket yapılıp yapılmadığı üzerine yorum yapılsın.

@Zgrrs çift kanal kullanacağımı belirttim, yani şu an kullandığım RAM ile aynı RAM'i aldım. Şu an kullandığımı da 3200MHz olarak kullanıyorum şimdi aldığımı da 3200MHz olarak kullanacağım.

Çift kanal kullanacağınızı belirttiniz fakat birçok kişi çift kanal kullanmanın tam olarak ne olduğunu bilmiyor, dolayısı ile vicdanen hatırlatmak zorunda olduğum için sordum, o zaman güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı