Çözüldü Hepsiburada King Beef Burger Menü İkinciye Alınamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar, ben Hepsiburada Premium üyesiyim ve bu kampanyadan 1 kez faydalandım. "Premium üyeleri Popeyes®, Burger King® ve Arby's® indirimden günde bir kere, kampanya geçerlilik süresi boyunca ise sınırsız faydalanabilir." böyle diyor ancak ben 1 hafta geçmesine rağmen 2. kodumu alamadım? Yardım eder misiniz?

Çözüm
Hepsiburada tarafından sadece bir kod veriliyor. Aynı kod ile kampanya devam ettiği sürece istediğiniz kadar menü alabilirsiniz. Tekrardan kodunuzu girmenize gerek olmuyor. İndiriminiz sepette otomatik olarak uygulanıyor. Verilen 10 TL Tıkla Para hediyesini yalnızca bir kere alabiliyorsunuz.
Hepsiburada tarafından sadece bir kod veriliyor. Aynı kod ile kampanya devam ettiği sürece istediğiniz kadar menü alabilirsiniz. Tekrardan kodunuzu girmenize gerek olmuyor. İndiriminiz sepette otomatik olarak uygulanıyor. Verilen 10 TL Tıkla Para hediyesini yalnızca bir kere alabiliyorsunuz.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…