Hepsiburada kullanılmış ekran kartı gönderdi (RTX 2080Ti)

Merhaba. Sorunsuz halledersiniz inşallah. Ben MSI RTX 2080 gaming X trio aldım. İtopya dan. Ekran kartı fanlarının hiç çalışmadığını ve fanların hiç dönmediğini belirten yapışkan jelatin vardı fanların üzerinde. Sizin fanlarınızda güvenlik yapışkanı göremedim.

Ürün iadem onaylandı, demek ki onlarda kullanılmış olduğunu kabul etmişler. Umarım bu iade ettiğim ürünü başkasına satıp onu da mağdur etmezler.

Teşekkürler, eğer ben sistemi toplayana kadar vatan bilgisayarda indirim olursa doğrudan mağazaya gidip almayı deneyeceğim. Olmazsa sistemi toplarken itopyadan alırım.

Kutu açılmış ya da jelatinin buruşuk olması olabilir bence çok sıkıntı yok ama kartın anakarta bağlanmış olması başka mesele. Çünkü vatan bilgisayardan biliyorum bazı meraklı çalışanlar kutuyu açıp selfi çekmiş olabilir.

4 Eylülde tekrar sipariş verdim. Stok probleminden dolayı dün elime ulaştı. Bu sefer sorunsuz kullanılmamış bir şekilde geldi.

Bunun da ilk attığın resimdeki karttan bir farkı yok ki? Bunun da üzerinde ki korumaları kalkık duruyor? Ne anladık bu işten?
Kutu açılımı videolarına baktım fanların üzerinde koruma yok. Yalnız yabancı kanallarda ise bazılarında anti statik poşet varken bazılarında yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…