Hepsiburada kullanılmış ekran kartı gönderdi (RTX 2080Ti)

Hepsiburada üzerinden bugün indirim var diye MSI RTX 2080 Ti Lightning Z aldım. Ürün öğlenleyin elime ulaştı. Henüz sistemi toplamadığımdan dolayı kutuyu açmayacaktım. 2 hafta içinde iade süreci olduğundan fikrim değişirse diye açmama niyetindeydim. Akşamleyin fikrimi değiştirip kutuyu açtığımda ise şaşkınlık içinde kaldım diyebilirim. Ekran kartının üstündeki jelatin açılmış hatta biraz buruşmuş durumda ve üzerini muhafaza eden sünger bile kenarları kalkmış vaziyette tam olarak kutuyu kapatmıyor. Bariz bir şekilde kutunun sıfır olmadığı belli, Hepsiburada ile iletişime geçtim ve yarın almaya geleceklerini söylediler. 2 gün içerisinde de değişim veya iadenin mümkün olup olmadığına dair mesaj geleceği söylendi. Defalarca alışveriş yaptığım sitede böyle bir durumu yaşamak üstelik bu kadar yüksek meblağdaki bir üründe yaşamak beni şaşırttı diyebilirim. Umarım değişim ya da iade yaparlar ve gözümdeki zedelenmiş itibarı bir nebze de olsa onarılmış olur. Hepsiburada üzerinden ürün almadan önce artık iki kere düşüneceğim.

Eki Görüntüle 430808Eki Görüntüle 430799Eki Görüntüle 430801Eki Görüntüle 430802Eki Görüntüle 430803Eki Görüntüle 430804Eki Görüntüle 430806Eki Görüntüle 430807Eki Görüntüle 430808Eki Görüntüle 430801Eki Görüntüle 430799

Merhaba. Sorunsuz halledersiniz inşallah. Ben MSI RTX 2080 gaming X trio aldım. İtopya dan. Ekran kartı fanlarının hiç çalışmadığını ve fanların hiç dönmediğini belirten yapışkan jelatin vardı fanların üzerinde. Sizin fanlarınızda güvenlik yapışkanı göremedim.

Teşekkürler, eğer ben sistemi toplayana kadar vatan bilgisayarda indirim olursa doğrudan mağazaya gidip almayı deneyeceğim. Olmazsa sistemi toplarken itopyadan alırım.

Kutu açılmış ya da jelatinin buruşuk olması olabilir bence çok sıkıntı yok ama kartın anakarta bağlanmış olması başka mesele. Çünkü vatan bilgisayardan biliyorum bazı meraklı çalışanlar kutuyu açıp selfi çekmiş olabilir.

4 Eylülde tekrar sipariş verdim. Stok probleminden dolayı dün elime ulaştı. Bu sefer sorunsuz kullanılmamış bir şekilde geldi.
IMG-20190917-WA0007.jpeg

Bunun da ilk attığın resimdeki karttan bir farkı yok ki? Bunun da üzerinde ki korumaları kalkık duruyor? Ne anladık bu işten?
Kutu açılımı videolarına baktım fanların üzerinde koruma yok. Yalnız yabancı kanallarda ise bazılarında anti statik poşet varken bazılarında yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı