Hepsiburada Kullanılmış Ekran Kartı Gönderdi

Evet, Sapphire RX570 Nitro+ 4GB.

Farkedimeyecek gibi değil ki, kutunun açma jelatini artık yıpranmış, içinde beni nasıl bi supriz bekliyor diye inceledim.

Son düzenleme:
Aynı modelden bende aldım ayın 9 unda şu an inceledim tekrar daha takmadım kartı baktım bende öyle bi sorun yok. Üzüldüm adınıza umarım gereken neyse yapılır. Baktın olmadı kullanmaya başla çok kötü hale gelirse garantiye yollarsın. Garantisi Arena Bilgisayar tarafından veriliyor oldukça kaliteli ve ilgili bi firma. Bu arada internet alışveriş te yukko.com u öneririm arena bilgisayarın kendi deposundan ürün satıyorlar.

@Hepsiburada yarı fiyatına versen tamam derim. Ama bu şekilde olmuyor. Her geçen gün rakibiniz artıyor. Piyasada ayakta durmanız zor olacaktır.
yukko ve ince hesap benim için vazgeçilmez olmuş ve yüz yüze alışverişte eksen pc ve exa yı da göz ardı edemem.

@Hepsiburada Bu gidişle daha çok müşteri kaybedeceksiniz. Çok değil 1 2 sene önce kaliteli ve düzgün iş yapıyordunuz. Her geçen gün daha kötüye gidiyor internetten alışveriş. Daha da güvenli hale gelmesi gerekirken. Biraz amazon.com kalitesine erişmeye çalışsanız nasıl olur? Biz her siparişte acaba bu sefer neler yaşayacağım diye düşünmek zorunda mıyız allah aşkına? YouTube için çektiğiniz o Black Friday videolarında röportajın arka planında havada uçan fırlatılan yerlerde gezen kolileri siz görmüyor musunuz? Bugün elime geçen işlemciyi işlemci kutusunun 5 katı büyüklükte bir koliye koymanıza ne demeli? Islemci kutusuna hiçbir güvenlik önlemi almamışsınız. Kutu yolda bir saga çarpmış bir sola. Bu mu sizin müşteri memnuniyeti anlayışınız? Keşke 1 gun icinde ulaştırmak yerine 3 gün içinde saglam, sorunsuz ve güvenli ulastirsaydiniz. Son alışverişimdi hepsiburadadan yaptığım. Monitör ile birlikte aldığım işlemci sondu. Monitörde de umarım bir sorun yoktur. Umarım onu da buzdolabı büyüklüğünde bir koliye koymamışsınızdır. Aksi taktirde kutuyu dahi açmadan aynen geri yollayacağım.

Merhaba, yaşanan aksaklık nedeniyle üzgünüz. Sipariş numaranızı iletirseniz konuyu inceleyerek size bilgi vermek isteriz. Teşekkürler.

Merhaba,

Konu ile ilgileniyoruz sizinle de irtibata geçerek detaylı bilgi vereceğiz.

Dilediğiniz zaman bize yeniden bilgi iletebilirsiniz.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef aynı sorunları bende yaşadım art arda vermiş olduğum iki siparişim de sorunlu gelmişti, ilk siparişimi sonuçlandırmam bir ayı buldu ikincisini direk iade ettim.Kısacası hepsiburada beni internet alışverişinden soğuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…