Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden ucuz diye aldığım RX570+Nitro Ekran Kartını sizinle paylaşıyorum. Kargo kutusunu açtığım gibi fotoğrafları çekip Şikayetvar sitesine yükledim. Seri numaraları dahil her şey gözüküyor.
İade sürecini başlattım; 20 Kasımdan beri kargo hala depo yolunda. Depo da 2 saatlik yolda. Zaten kesinlikle ürünü savundular, mümkün değil dediler. Benim böyle bişey yapabileceğimi ima ettiler, kanı beynime sıçrattılar.
Ben de diyorum ki, maden benden şüpheleniyorsunuz! En basitinden açılan bu jelatini bir kaç saatte nasıl eskitecegim, nasıl laçka edeceğim? Ürünü de Hepsiburada satıcısından aldım.
Bu olaydan sonra Şikayetvar sitesine baktım, anladım ki bunlar artık hiç güvenilir değil. Hatta özellikle kullanılmış ürünleri itelediklerini düşünüyorum çünkü benim gibi bir ton sıkıntı yaşayan var ve çözülmemiş. Doğan Grubu el değiştirince bunlarda mı değişti bilmiyorum. Hatta rapor tutup iade edemeyenler bile var.
Kendi sitelerinde olumsuz yorumları onaylamıyorlar, şikayetler var. İnsanları tam salak yerine koymaya başlamışlar. Süreci paylaşacağım. Zaten bu saatten sonra üyeliğimi dahi kaldırıyorum o siteden. Ben parasız kalmayı göze alıp aldım o ürünü düştüğüm duruma bak, yazıklar olsun.
Eki Görüntüle 346112
Eki Görüntüle 346113
Eki Görüntüle 346114