Hepsiburada Kullanılmış Ekran Kartı Gönderdi

@Hepsiburada Sanırım bu ilgisizlikle pazar payınızı amazon'a kaptırmayı göze alıyorsunuz. İnsanlar sizinle siteden de iletişim kuramıyor. Arkadaşın şikayeti de çok ciddi bir konu. İade ürünü "sıfır" olarak göndermek tamamen güven zedeleyici bir durum.

Vatandan beklerim ama sizden beklemezdim hepsiburada daha bugun ürün aldım kocamın kutuya koymak ne arkadaş koruma hiç yoktu en çok güvendiğim siteye bak hele para fazla geldi artık heralde arkadaşın sorununu çözün.

@Hepsiburada ya teşekkür ediyorum.Ürünüm Msı Armor RX 580 8GB dendiği gibi 29 Kasım saat 15:52'de kargoya verilmiştir.Yarın gelince ürünle ilgili bi sorun olursa buraya yazarım.

@ulutan Efsane Cuma, Hepsiburada için ellerine yüzlerine bulaşma konusunda gerçekten efsane oldular. Ürünleri zamanında kargoya vermemeleri, kullanılmış ve veya iade edilmiş ürünleri sıfırmış gibi satıp göndermeleri vb birçok örnek verilebilir. Sosyal'e bakıyorum da @Hepsiburada ile ilgili o kadar çok açılmış konu var ki. Hangisine cevap yazayım hangisini okuyayım karar veremedim.

Kendi adıma da Gebze'den Kartal'a kargoyu dedikleri tarihte beceriksizliklerinden dolayı teslim edemediler. Tövbe ettim bir daha alış verişe.

Küçük ürünleri bile korumasız bir şekilde kocaman paketlere koymaları dışında her hangi bir sıkıntı yaşamadım Hepsiburada sitesinde fakat son günlerde bu şikayetler iyice artıyor ki bu da Hepsiburada'yı en güvenilirden güvensiz kısmına düşürecek, bakalım ne olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı