Hepsiburada Kullanılmış Ekran Kartı Gönderdi

Aynen dediğiniz gibi, çok mağduriyet yaşandı. Başka kargo şirketinden destek alın bari, mevcut kadroya geçici personel desteği yapın, yani bişeyler yapın işte biz mi akıl vereceğiz? Bunlar bizlere tamamen başka gözle bakmaya başlamış ben bunu anlıyorum.

Zaten benim bu yaşadığım rezilliği bulunduğum her ortamda anlatıyorum, ve de üsteliyorum. Bu kadar şikayet var çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Kesinlikle yanaşmam bir daha, hayır iade de edemedik 14. gün bugün. Almayacağım, aldırmayacağım biz bu hale getirdik. Zaten bu zihniyetle devam ederlerse tamamen güvensiz olacaklar.
@Pikachu.34

Aynen dediğiniz gibi, çok mağduriyet yaşandı. Başka kargo şirketinden destek alın bari, mevcut kadroya geçici personel desteği yapın, yani bişeyler yapın işte biz mi akıl vereceğiz? Bunlar bizlere tamamen başka gözle bakmaya başlamış ben bunu anlıyorum.

Zaten benim bu yaşadığım rezilliği bulunduğum her ortamda anlatıyorum, ve de üsteliyorum. Bu kadar şikayet var çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Kesinlikle yanaşmam bir daha, hayır iade de edemedik 14. gün bugün. Almayacağım, aldırmayacağım biz bu hale getirdik. Zaten bu zihniyetle devam ederlerse tamamen güvensiz olacaklar.
@Pikachu.34

Tüketici mahkemesine başvurun bence.

Benim de Hepsiburada ile yaşadığım sorun oldu kesinlikle artık ilgili bir firma değiller ve hakem heyeti karar sürecim hala sürüyor. Bu siteden kesinlikle alışveriş yapılmaz artık.

Büyük konuşmak istemiyorum ama benimde hepsiburada dan son alışverişim şuan yolda geliyor.. Bir daha hepsiburada'ya sadece fiyat karşılaştırmak için girerim.

Öncelikle herkesin yaşadığı durumu bende yaşadım bize verilen süre zarfında kargoya vermediler hatta 4-5 gün sonra verdiler. Kargoya verildikten sonra 3 gün İstanbul'da bekledi bunu da hala anlayamadım..

Reklam yapmasını çok iyi biliyordunuz Hepsiburada?? 1000+ öğrenci aldık paketleme işlemleri için diye ne oldu? Sadece bir adet SSD ne kadar yer kaplayabilir ki? Bilgisayar kasasının kolisinden biraz daha küçük bir koliye paketleyip kargolamışsınız yuh dedim!

Web sitenizden destek bölümünden yazdım 4 gün geçti cevap vermediniz. Yeterli personeliniz yoksa efsane cuma sizin neyinize?

Efsane cumada bir ürünü 229 TL'den satıp efsane cuma bittikten sonra 220 TL'den satmak ne demek oluyor? Satıcı: HepsiBurada
Ürünleri indirimli aldıktan sonra stok yok deyip siparişi iptal edip parayı geri vermek?

Sınıfta kaldınız..

Hepsiburada son bir senedir resmen kendi mezarını kazıyor. Eskiden çok kaliteli hizmet veren bir firmaydı ama artık sattığı ürünlerin arkasında durmuyor. Nereye baksam bu site ile ilgili bir şikayet görüyorum.

Olumsuz yanıt veriyorlarsa direk Tüketici Hakem Heyeti'ne gidin bunlarla hiç uğraşmayın. E-devletten bile başvuru yapılabiliyor artık bırakın gerisiyle onlar uğraşsın.

Bu başlığı gördükten sonra benim ekran kartı siparişimde de aklımızda böyle bir soru işareti vardı arkadaşla. Ekran kartının kutusundaki güvenlik bandı gevşekti. Ancak manyetik poşetin bandı tekrar kapanabilen bir türden değildi ve hiç açılmamıştı. Koruma soketleri de daha önce hiç açılmadığı belliydi. Tereddüt etmeden taktım. Tek problem şu, kutuyu açmamak için garanti belgesini imzalamıyorlar. Garanti için de evrakları kargo ile göndermeniz, sonra geri gelmesini beklemeniz gerekiyor.

Bende indirim günlerinde bilgisayar topladım hepsiburada.com dan başıma gelenler şöyle;
-Msi GTX 1070ti armor aldım kutusu açık yırtılmış olarak geldi bilgisayara taktım kurulumunda ciddi problemler yaşadım driver görmüyordu yaklaşık 12 saat uğraştıktan sonra driver yüklemeyi başardım muhtemelen daha önce satılmış yine driver kurulamadığından dolayı geri iade edilmiş iade ürün bana satıldı neyseki kurmayı başardım
-Bir adet oyuncu klavyesi aldım ESC tuşu kırık geldi hatta esc tuşu kutunun kenarına konulmuş olarak geldi hani bak bu kırık işine gelirse al kullan işine gelmezse geri yollarsın der gibi geri iade ettim
-Bir adet corshair 8gb 2400mhz cl14 ram aldım bana aynı markanın cl16 sını yolladılar geri iade ettim.
-Bir adet msi b360m pro-vd anakart aldım kutusu ve ambalajı açılmış olarak geldi neyseki çalışıyor kullanıyorum.

Anladım ki black friday günü indirime soktukları ürünler ya iade gelmiş ya kırık indirim diye millete itelemeye çalışıyorlar.Klasik hepsiburada.com güvenilmez.

İade kargoları alınmaya başlamış, sonucu paylaşırsanız iyi olur.
Evet, bu sabah iadem kabul edildi ve geri ödeme yapıldı. İşleme aldıkları gibi çözümlendi.

Ben bu iadeyi Technopat'ın gücü sayesinde aldığıma inanıyorum. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımda inşallah istedikleri çözüme kavuşur. İyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı