Hepsiburada "magic teknoloji" güvenilir mi?

  • Konuyu başlatan keyA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 7.797

keyA

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2020
Mesajlar
28
Arkadaşlar Hepsiburada'dan işlemci alacağım firma "magic teknoloji" daha önce alışveriş yapan varsa bir fikir sunabilir mi, alım sonrası garantilik bir durum olursa uğraşır mıyız veya bir sıkıntı yaşar mıyım?
 
Bir sürü şikayet var güvenilirdir ama sorunlu bir yer olduğunu varsayıyorum. Ama paranız güven altında Hepsiburada güvenilirdir. Onla sıkıntı yaşarsanız bile Tüketici Hakem Heyetine başvurarak yine güveninizi sağlayabilirsiniz.

Ucuza alacağım diye bilinmeyen dandirik satıcılardan alışveriş yapmayın. Biraz daha fazla verin, en azından sorun yaşayınca kimle iletişime geçeceğiniz belli olsun.
Gerçi şu dönemde tüketici mağduriyeti saymakla bitmez, yapacak bir şey yok.
Tamamen güvenilirdir. En güvenilir elektronik satıcılardan biridir.
 
Ucuza alıcam diye bilinmeyen dandirik satıcılardan alışveriş yapmayın. Biraz daha fazla verin, en azından sorun yaşayınca kimle iletişime geçeceğiniz belli olsun.
Gerçi şu dönemde tüketici mağduriyeti saymakla bitmez, yapacak bir şey yok.
Bende dediğiniz gibi yapmak isterdim 5 6 gün önce 1300tl olan ürün bi anda 1900 tl olunca gerçekten vazgeçtim
 
Tamamen güvenilirdir. En güvenilir elektronik satıcılardan biridir.
Bende dediğiniz gibi yapmak isterdim, 5-6 gün önce 1300tl olan ürün bi anda 1900 tl olunca gerçekten vazgeçtim.
Amazon üzerinden almanı öneririm, müşterinin her zaman arkasında duran bir firma.
 

Amazon üzerinden almanı öneririm, müşterinin her zaman arkasında duran bir firma.
Şikayetvar'da şikayetler var. En güvenilir satıcıların bile şikayeti vardır. Magic güvenlidir.
 
Ne benim ne de bir tanıdığımın başına buna benzer bir olay gelmedi. Çevremde şikayetçi olan da yok.

Maalesef hiçbirinin. Keşke bir akrabanın olsaydı 5950X işlemci isterdim.
Biraz araştırdım ve Googleda puanlarına baktım herkes 1 yıldız verip kötü yorumlar yapmış (30 civarı) bu yüzden vazgeçtim
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı