- Makaleler
- 13
Netflix almak istiyordum ama fiyatı çok yüksek, 140 TL civarı. Hepsiburada premium ilk ay 1 sonra 14.99 ve BluTV üyeliği var. Orada yeterli sayıda film, dizi var mı sizce alınır mı?
Bence kesinlikle alınır. Ben de yakın zamanda geçeceğim. Kargo ücretsiz olması ve Blutv üyeliği özelliği çok iyi.Netflix almak istiyordum ama fiyatı çok yüksek, 140 TL civarı. Hepsiburada premium ilk ay 1 sonra 14.99 ve BluTV üyeliği var. Orada yeterli sayıda film, dizi var mı sizce alınır mı?
Ben pek Türk dizisi vs. izlemem yabancı içerikler nasıl?MAX(Eski adıyla HBO MAX) dizileri, Behzat Ç. ve bir kaç film harici çokta gerekli değil.
Yani evet genelde bir şey alıyorsan Hepsiburada'dan alıyorum.BluTV izleyeceksen veya Hepsiburada'dan sıksık alışveriş yapıyorsan alınır.
Yabancı içerik olarak HBO MAX içerikleri öne çıkıyor. HBO MAX içerikleri dediğim şey Succession, Game of Thrones, Last of Us(Dizi) gibi içerikler.Ben pek Türk dizisi vs. izlemem yabancı içerikler nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.