Hepsiburada Premium Worldcard başvurusu onaylanmıyor

ogiii1

Hectopat
Daha fazla  
Aylık 70k+ gelirim var 2 tane toplam limiti 55k olan kredi kartım var. Ödemelerim her zaman düzenli ve asgari tutarda değil, her ay tamamını öderim. Hepsiburada'dan taksitli alışverişler için bu kartı almak istiyorum ama başvurum bir türlü onaylanmadı, risk değerlendirmesi falan diyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmak zaten imkansız, sebebi ne bunun?

Aylık 70k+ gelirim var 2 tane toplam limiti 55k olan kredi kartım var. Ödemelerim her zaman düzenli ve asgari tutarda değil, her ay tamamını öderim. Hepsiburada'dan taksitli alışverişler için bu kartı almak istiyorum ama başvurum bir türlü onaylanmadı, risk değerlendirmesi falan diyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmak zaten imkansız, sebebi ne bunun?

Sebebi kartların olduğu için olabilir ayrıca imkansız değil müşteri hizmetlerini arıyorsun sesli yanıt sistemine müşteri hizmetleri diyorsun sana ben yardımcı olabilirim diyecek tekrar müşteri hizmetleri diyeceksin tuşlamalı menüye yönlendirecek 4. telefon bankacılığı olması lazım tuşla 4'ü şifre gir müşteri hizmetleri'ne bağlanıyor.

Edit: Sürekli başvuru yaparsan red eder diğer bankalarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı