Hepsiburada resmi satıcı açılmış kutu satıp iade yapmadı

Konuyu okurken sinir krizi geçirdim sizi düşünemiyorum.

Müşteri hizmetlerine bunu yansıtmadım. Bende öğrencilik zamanında bu işi yaptığım için, konudan bir haber yardım etmeye çalışırken karşındaki ayı gibi bağırıyor. Sevimsiz durum. Ben iyi davrandım onlarda iyi davrandılar. Konunun bireysel tarafında ise geberiyorum, elime geçse o iade eden kellesini elimle kopararım.

Geçmiş olsun. Kesinlikle ne olur ne olmaz diye belgelerinize kutuyu açarken ki videoyu ekleyin. Zaten THH sizi haklı bulur.

e-Devlet üzerinden sadece PDF formatı yüklenebiliyor. Yükledim. Belgeler elimde. İl THH merkezi alt katım. Sağ olsun oradaki memurlarda yardımcı olacaklar.

Bana terbiyesizlik yapılmadı. Bundan dolayı bir şey diyemem. Fakat Depo ile MH tamamen bağımsız. Alakaları yok. Haberleşemiyorlar. İade ediyorum sebebini depo göremiyormuş. Ne anladık bu işten bilmiyorum. Sürekli Departmanı göremem demelerinden sıkıldığım için yetkili istedim. Arayacak inşallah.

Kanka adamın biri sıfır ürün alıyor. İçini açıyor zarar vermeden etikete. Alıyor ürünü. İçini çer çöp dolduruyor. 14 gün koşulsuz sıfır ürün diye iade ediyor. Depo sıfır açılmamış diye açmıyor kutuyu satıyor. O da beni buluyor. Durum bu. Kutudan hıyar çıktı yani. Hepsiburada'da suç tam değil. Adam sıfır mı diye bakıyor etikete. Sıfır gibi. Kimin aklına gelir adamın bantları vs. Sıfırlayıp yollayacağını. Bandrol vs yok zaten. Altta üstte 2 adet yuvarlak bant var. Logitech kutusu klasik.

Keşke video kaydı eşliğinde açsaydınız kutuyu. Takipteyim, umarım çözersiniz.

Ettim de resmi bir geçerliliği yokmuş. Juri'yi ikna etmeye yarar belki. Çektim zaten.

Geçmiş olsun, ve kolay gelsin.

Sağ ol

Umarım yaşanılan bu tatsız durumdan pozitif bir şekilde sonuç alırsınız size gelen hatalı ürün işi çözülür umarım.

Umarım yaşanılan bu tatsız durumdan pozitif bir şekilde sonuç alırsınız size gelen hatalı ürün işi çözülür umarım.

Vallahi hocam çözülecek gibi değil. Hepsiburada'da gereksiz ve anlamsız bir eminlik var. Seri numarası ile satışının ilk defa yapıldığına istinaden istediğim belgede belli olacak her şey. Eğer böyle bir belge bana sunulabilirse, usulsüzlük yapıyorlar. Dava açmaktan başka çarem kalmayacak. Ki zaten böyle bir belge hazırlayabiliyorlarsa, zaten seri numarasının satışını vs de kanıtlayabilirler. Çünkü adamları adamlara şikayet ediyorum, adamlar kendilerinin değiştirebildiği bilgileri bana ispatlıyorlar. Şansım var mı bilmiyorum. Samimiyet ile çözmeye çalışıyorum ama sonuç ne olacak bilmiyorum. Şaka gibi paramla rezil oldum aldığım ürünün de vites olması bayağı bir komedi.

Gaming gen TR firmasındada bunun tıpatıp aynısını yaşamıştım konusunu bırakayım fakat yapılan bu rezilliğin kayıdını iade aldıkları için YouTube'dan kaldırdım ama hala kayıt olarak galerimde kanıtları duruyor isterseniz konuyu okuyabilirsiniz müsait olduğunuzda.

Çözüldü: Gaming.gen.tr kutusu açılmış ürün yolladı!

Ettim de resmi bir geçerliliği yokmuş. Juri'yi ikna etmeye yarar belki. Çektim zaten.
Bunu tam anlayamadım. Kutu sizin elinize ilk geçtiğinde güvenlik bantları, etiketleri vs üzerindeyken video çekmeye başladınız, yani kutuyu ilk kez açıyorken çekmeye başladınız, kutuyu açtınız, kutunun içinden alakasız şeyler çıktı ve bunları kabul etmiyorlar mı?

Evet. Sıkıntı şu Logitech ürünlerde bandrol yok. Alt ve üstünde 2 adet Şeffaf yuvarlak bant var. Yani mükemmel titizlikle açsan kapasan fark edilmez. Öyle laptoplardaki vs. gibi açınca yazısı yarısı altta yarısı bantta kalan bir bandrol vb bulunmuyor. Logitech, Razer vb. markalardaki kutuların hepsinde durum bu.

Bundan dolayı bu görülse de benden önceki alan kişinin bunu yapabileceği gerçeği yok sayılsa da benim yapabileceğim var sayılıyor. Buna istinaden bende seri numarası ile takibi yapılsın göreceksiniz dedim, fakat hiçbir belge sunulmadı, iade sebebi gördüğünüz gibi aksesuar eksikliği ve iade alınmıyor.

Öncelikle teşekkürler yorumun için dostum. Fakat bende kullanılmış diyebileceğim bir ürün yok. Ürün olmadığı için olmayan şeyin ispatını ve iadesini yapmakta zorluk yaratıyorlar. Benim kutum istenilen yere gidebilir. Seri numarası ile takip edilebilir. Görüntüleri istenildiği gibi servise vb yerlere gidebilir. Ben sadece aldığım üründe yaşadığım bu sıkıntıyı çözmelerini bekliyorum. Hani amacım rezillik vs. de değil. Dediğim gibi HB bakıp kutuya sıfır gibi ya deyip açmamış olabilir. Haklıdır. Fakat 5 Yıllım üyesiyim. 2018 yılında adamlardan aynı hesaptan 1.500TL'ye PSU almışım. O zaman Dolar 3.70'di bugün 28 lira. Yani kendilerine para kazandırmayan dün açılmış bir hesapta değilim. Premium üyeyim vs. vs. Yaşanan durum ve ürün olmadığı için iade alınmıyor bende. Çözülmesini umuyorum ama çözüleceğine inancım kalmadığı için THH'ye ve Dava sürecine giriştim. 2 Kez reddedildi çünkü. Eksik aksesuar gerekçesi ile hem de

Son düzenleme:

Sana yapılan tamamen rezillik dostum.

Anladım. Şikayetvar'a da açın aynı konuyu. Şikayetvar'a yazınca daha bir ilgilenesi geliyor Hepsiburada'nın.

Anladım. Şikayetvar'a da açın aynı konuyu. Şikayetvar'a yazınca daha bir ilgilenesi geliyor Hepsiburada'nın.

Tek yaptıkları bozuk plak gibi bu departmana iletiyoruz ona iletiyoruz döneceğiz deyip dönmeyerek sadece sanki ilgileniyormuş gibi insanları empoze ederek manipüle ediyorlar kısacası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…