Konuyu okurken sinir krizi geçirdim sizi düşünemiyorum.
Müşteri hizmetlerine bunu yansıtmadım. Bende öğrencilik zamanında bu işi yaptığım için, konudan bir haber yardım etmeye çalışırken karşındaki ayı gibi bağırıyor. Sevimsiz durum. Ben iyi davrandım onlarda iyi davrandılar. Konunun bireysel tarafında ise geberiyorum, elime geçse o iade eden kellesini elimle kopararım.
Geçmiş olsun. Kesinlikle ne olur ne olmaz diye belgelerinize kutuyu açarken ki videoyu ekleyin. Zaten THH sizi haklı bulur.
e-Devlet üzerinden sadece PDF formatı yüklenebiliyor. Yükledim. Belgeler elimde. İl THH merkezi alt katım. Sağ olsun oradaki memurlarda yardımcı olacaklar.
Geçmiş olsun hocam ben laptop aldım problem yaşamadım bu tamamen önceden iade etmiş arkadaşın ve depo göverlilerinin suçu, ayrıca müşteri hizmetleri birkaç haftadır beni de sinir etmekte bu aralar bozdular önceden kaliteli ve yardım sever oluyorlardı şu an için tam tersi olduğunu düşünüyorum.
Bana terbiyesizlik yapılmadı. Bundan dolayı bir şey diyemem. Fakat Depo ile MH tamamen bağımsız. Alakaları yok. Haberleşemiyorlar. İade ediyorum sebebini depo göremiyormuş. Ne anladık bu işten bilmiyorum. Sürekli Departmanı göremem demelerinden sıkıldığım için yetkili istedim. Arayacak inşallah.
Benim yazı uzun olduğu için kafam karıştı. Konunun özeti şu mu: Sizin internetten aldığınız sıfır bir ürünün paketinin içine paket açılmadı ve sıfır sürü verilerek dümenden uyduruk bir ürün mü yerleştirilmiş ve tüm bu süreçte bu dümeni hiçbir yetkili fark etmeden ürün size mi kitlenmeye çalışılmış?
Kanka adamın biri sıfır ürün alıyor. İçini açıyor zarar vermeden etikete. Alıyor ürünü. İçini çer çöp dolduruyor. 14 gün koşulsuz sıfır ürün diye iade ediyor. Depo sıfır açılmamış diye açmıyor kutuyu satıyor. O da beni buluyor. Durum bu. Kutudan hıyar çıktı yani. Hepsiburada'da suç tam değil. Adam sıfır mı diye bakıyor etikete. Sıfır gibi. Kimin aklına gelir adamın bantları vs. Sıfırlayıp yollayacağını. Bandrol vs yok zaten. Altta üstte 2 adet yuvarlak bant var. Logitech kutusu klasik.
Keşke video kaydı eşliğinde açsaydınız kutuyu. Takipteyim, umarım çözersiniz.
Ettim de resmi bir geçerliliği yokmuş. Juri'yi ikna etmeye yarar belki. Çektim zaten.
Geçmiş olsun, ve kolay gelsin.
Sağ ol