Hepsiburada RX 470 Sistem Toplama

Theodore34

Megapat
Katılım
16 Nisan 2016
Mesajlar
412
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ryzen sistem toplayacağım. 11 Nisandaki R5'leri bekliyorum işlemci olarak, aşağıdaki parçaları düşünüyorum. Hepsiburada'da KDV indirimi var. Değiştirmem gereken ne var? Bugün alabilirim acil görüş belirtin. Anakartı da iptal etmeyi düşünüyorum. Belleklerle ilgili sorun vardı sanırım bunlarda daha çok kısıtlı çeşit var onu işlemciyle birlikte almayı düşünüyorum. Monitörde de yorumlarda displayport ile bağlandığında kasanın açılmama problemi yaşayanlar olmuş. Ekran kartında vb. bir sorun çıkarsa iade etmede sorun yaşar mıyım? Sistem işlemci alana kadar bekleyecek lütfen fikirlerinizi belirtin.


1.png
2.png

3.png
4.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel ama bazı hatalar var. Bunlar
Kasa olarak Zalman Z3 Plus al.
Psu olarak 600w gereksiz High Power 500w 80+ al.
Zalman Z3-PLUS(BL) USB3.0 Siyah Midi Tower Kasa Fiyatı
High Power 500W 80+ 37.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Fiyatı

Ram olarak başka markayı tercih edin. Ssd olarak Samsung öneririm. Bu arada ram ile ilgi olan bölüm tam çıkmamış 2gb mı ? Eğer 2gb ise lütfen en az 8gb seçin. HyperX Fury 8gb öneririm.

Samsung 750 EVO 120GB 540MB-520MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı
Arkadaş sisteme Ram koymadığını yukarıda belirtmiş. SSD de koymamış sanırım sisteminize önerilenler bölümüne bakmışsın. Yani bir daha ki sefere okuyarak yorum yap.
 
Arkadaş zaten 2 GB RAM seçmemiş. İsterseniz sepete bunu ekleyebilirsiniz diye bir öneri HepsiBurada'nın. Kasa olarak Zalman Z3 Plus öneririm. SSD olmazsa olmazdır sistemin bel kemiğidir, Samsung 750 EVO öneririm. Aksi halde oyun yüklenme ekranında dakikalarca beklersiniz. Güç kaynağı olarak da 500W yeter önerim Corsair VS450'dir.
 
Arkadaş zaten 2 GB RAM seçmemiş. İsterseniz sepete bunu ekleyebilirsiniz diye bir öneri HepsiBurada'nın. Kasa olarak Zalman Z3 Plus öneririm. SSD olmazsa olmazdır sistemin bel kemiğidir, Samsung 750 EVO öneririm. Aksi halde oyun yüklenme ekranında dakikalarca beklersiniz. Güç kaynağı olarak da 500W yeter önerim Corsair VS450'dir.
:D işe bak sen.
 
Ceza aldığım için yazamadım arkadaşlar. RAM yok sistemde kasanın görüntüsü kablo toplama yerleri hoşuma gitti o yüzden aldım. Monitör çok ucuza geldi vatanda şuan 830 TL civarı olması lazım fiyatı iyi geldi. Güç kaynağı belki fazla ama ileriye dönük düşündüm. Tek tedirgin olduğum konu ASUS RX 470 4GB aslında VEGA'yı bekleyecektim ama ne zaman RX 470 seviyesinde bir kart gelecek ve ben 850 TL fiyata bu kartı alabilecekmiyim diye düşünüyorum. İndirimi görünce alasım geldi açıkçası bu sistemi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı