- Makaleler
 - 2

Zaten kırmızı en ucuz. Ama satıcı Hepsiburada değil diye kuşku ettim biraz.Bir sorun olmaz, hepsiburada'da daha önce sıkıntı yaşamadım. Ucuz olanı alın bence.
Zaten kırmızı en ucuz. Ama satıcı Hepsiburada değil diye kuşku ettim biraz.Bir sorun olmaz, hepsiburada'da daha önce sıkıntı yaşamadım. Ucuz olanı alın bence.
Bi' problem olacağını düşünmüyorum. Yine de karar sizin. Zaten hepsiburada kontrolünde ve onun üzerinden gerçekleştiriliyor.Zaten kırmızı en ucuz. Ama satıcı Hepsiburada değil diye kuşku ettim biraz.
Teşekkür ederim.Bi' problem olacağını düşünmüyorum. Yine de karar sizin. Zaten hepsiburada kontrolünde ve onun üzerinden gerçekleştiriliyor.
Umarım bir sorun yaşamazsınız, %100 garantisini veremem.Teşekkür ederim.![]()
Canınız sağ olsunUmarım bir sorun yaşamazsınız, %100 garantisini veremem.![]()
Teşekkür ederim öncelikle, anladığım kadarıyla telefonun faturası satan firma tarafından değil de, Hepsiburada tarafından gönderiliyor. Doğru anlamışım değil mi?Siz sıfır bir Apple alıyorsunuz. Bu ürünün teknik sorumluluğu Apple'ındır onda zaten sorun yok. Şeklen ise satıcının sorumluluğudur. Satıcı güvenilir değil ise yani atıyorum size açılmış bir ürün gönderdi. İşte orada Hepsiburada devreye girer. Senin elinde Hepsiburada faturası var ve bu faturayla her türlü iade ve ayıplı ürün işlemi gerçekleştirebilirsin. Hepsiburada gibi firmaların özelliği bu.
Firmanın kendi internet sitesinden alırsan, güvenilir olmayan firmanın keseceği faturada güvenilir olmayacaktır mesela. Uğraş dur.
Evet. Telefon size ulaşmadan e-arşiv faturanızı görebileceksiniz. Kayıtlarda her zaman olacak o sorun değil. Ürün geldiğinde kargocu önünde paketin jelatinlerini kontrol edin.Teşekkür ederim öncelikle, anladığım kadarıyla telefonun faturası satan firma tarafından değil de, Hepsiburada tarafından gönderiliyor. Doğru anlamışım değil mi?
Evet. Telefon size ulaşmadan e-arşiv faturanızı görebileceksiniz. Kayıtlarda her zaman olacak o sorun değil. Ürün geldiğinde kargocu önünde paketin jelatinlerini kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.