Hepsiburada satıcı ürünü iptal etti

En azından kupon verirlerse 150-200tl'lik üzerine sende 200 ekler daha iyi mikrafon alırsın hiç bir şey yapmazsan bir şey alamazsın bazı satıcılar bilerek yapıyor bunu mağaza görülsün adım duyulsun diye
Hocam hepsiburada WhatsApptan bunu yazdı

Bilgi almak istediğiniz konu aşağıdaki başlıklardan birisi ise numara yazarak ilerleyebilirsiniz.
Bunlardan biri değilse bilgi almak istediğiniz konuyu birkaç kelime ile anlatabilir misiniz?
1-Siparişimin durumu hakkında bilgi almak istiyorum.
2-İade başvurusunda bulunmak ve sürecim hakkında bilgi almak istiyorum.
3-Henüz teslim edilmemiş siparişimin iptal edilmesini istiyorum.
4-Hepsipay cüzdanım ile ilgili işlem yapmak istiyorum.
5-Hepsiburada Premium ile ilgili bilgi almak istiyorum.

Ne yazmıştınız

Hocam hepsiburada WhatsApptan bunu yazdı

Bilgi almak istediğiniz konu aşağıdaki başlıklardan birisi ise numara yazarak ilerleyebilirsiniz.
Bunlardan biri değilse bilgi almak istediğiniz konuyu birkaç kelime ile anlatabilir misiniz?
1-Siparişimin durumu hakkında bilgi almak istiyorum.
2-İade başvurusunda bulunmak ve sürecim hakkında bilgi almak istiyorum.
3-Henüz teslim edilmemiş siparişimin iptal edilmesini istiyorum.
4-Hepsipay cüzdanım ile ilgili işlem yapmak istiyorum.
5-Hepsiburada Premium ile ilgili bilgi almak istiyorum.

Ne yazmıştınız
bu bot cevap 1 yaz geç sonra yardımcı olabildim mi evet hayır diyecek hayır diyin

Müşteri hizmetleri neden 30 dakika ara ile cevap veriyor onu anlamadım

Anladığım kadarı ile son stoğu aldım

[18.09 23:26] Hepsiburada: Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. 304884394 numaralı siparişinizde yer alan Zerx BM800 Profesyonel Stüdyo Youtuber Kayıt Mikrofonu Full Set (Gold) adlı ürünü ve teslimat sürecini kontrol ediyorum. Size memnuniyetle yardımcı olacağım.
[18.09 23:29] Hepsiburada: Siparişinizi en geç 19.09.2022 gün sonuna kadar kargoya teslim edeceğiz. Ürününüzün tedarik süresini takip ediyorum. Siparişinizin teslimat sürecini "Hesabım-Siparişlerim" alanından siz de kontrol edebilirsiniz.
[18.09 23:29] Hepsiburada: Zerx BM800 Profesyonel Stüdyo Youtuber Kayıt Mikrofonu Full Set (Gold) adlı ürün şu an satıcı firmada satışta değil, ancak sizin siparişiniz ile ilgili bir aksaklık söz konusu değildir Emir Bey.
[18.09 23:30] Hepsiburada: İlettiğim tarihte ürününüzün kargoya verilmemesi durumunda bizimle yeniden iletişime geçmenizi rica eder im.

Kargoya verildi arkadaşlar.

Son düzenleme:
Müşteri hizmetleri neden 30 dakika ara ile cevap veriyor onu anlamadım

Anladığım kadarı ile son stoğu aldım

[18.09 23:26] Hepsiburada: Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. 304884394 numaralı siparişinizde yer alan Zerx BM800 Profesyonel Stüdyo Youtuber Kayıt Mikrofonu Full Set (Gold) adlı ürünü ve teslimat sürecini kontrol ediyorum. Size memnuniyetle yardımcı olacağım.
[18.09 23:29] Hepsiburada: Siparişinizi en geç 19.09.2022 gün sonuna kadar kargoya teslim edeceğiz. Ürününüzün tedarik süresini takip ediyorum. Siparişinizin teslimat sürecini "Hesabım-Siparişlerim" alanından siz de kontrol edebilirsiniz.
[18.09 23:29] Hepsiburada: Zerx BM800 Profesyonel Stüdyo Youtuber Kayıt Mikrofonu Full Set (Gold) adlı ürün şu an satıcı firmada satışta değil, ancak sizin siparişiniz ile ilgili bir aksaklık söz konusu değildir Emir Bey.
[18.09 23:30] Hepsiburada: İlettiğim tarihte ürününüzün kargoya verilmemesi durumunda bizimle yeniden iletişime geçmenizi rica eder im.

Kargoya verildi arkadaşlar.
h.o almışsın iyi ki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı