Hepsiburada servis talebi nasıl oluşturulur?

Daha fazla  
Fare aldım Hepsiburada'dan ama bir sorun çıktı. Adam, servis talebi oluşturup bize gönderin dedi ama taleplere geldiğimde:

Ekran Görüntüsü (67).png

Bu bölüm var. Servis talebi nasıl oluşturacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçipte işlem yapabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım, uygulamadan yapmaya üşenince:)
Görselini attığınız bölümde 'Onarım istiyorum' ve 'servis raporu ile değişim veya iade istiyorum' gibi bölümler olmalı.

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçipte işlem yapabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım.

Zaten connect Game ile görüştüm Hepsiburada satıcıya soru sor aracılığıyla bana lütfen ürünü servis isteği ile tarafımıza iletiniz dendi şimdi ben iade talebinde bulunup arızanın onarılmasını istediğimi mi yazayım anlamış değilim.
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçipte işlem yapabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım, uygulamadan yapmaya üşenince:)
görselini attığınız bölümde 'onarım istiyorum' ve 'servis raporu ile değişim veya iade istiyorum' gibi bölümler olmalı.

İşte o bölümler nerede talep oluşturma bölümünde yok attığım gibi.

Görselini attığınız bölümde 'Onarım istiyorum' ve 'servis raporu ile değişim veya iade istiyorum' gibi bölümler olmalı.
Satıcıya soru sor kısmından servis talep ettiğinizi belirtmenizi istemişer hocam.
Sizin gibi 'talep oluştur' bölüme girdiğimde karşıma gelen seçenekler hocam onlar.

Fare aldım Hepsiburada'dan ama bir sorun çıktı. Adam, servis talebi oluşturup bize gönderin dedi ama taleplere geldiğimde:

Eki Görüntüle 963637

Bu bölüm var. Servis talebi nasıl oluşturacağım?

Dostum iade talebi oluştur ama Türkiye destek hattı varsa örnek HP HP'nin wp hattından iade onayı al illaki iade ederler.

O bölümlerin açık olmamasının sebebi satıcının Hepsiburada olmaması hocam. Whatsapp üzerinden Hepsiburada müşteri hizmetlerine yazın yardımcı olacaklardır.

Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüşüyorum şu anda.
Razer'dan başkası seçilmezmiş arkadaş onu anladım 2 haftadır oradan oraya her biri zaten en az 12 saatte cevap veriyor iade ediyorum şu fareyi Razer alacağım sizce Razer Viper mini mi yoksa DeathAdder V2 mini mi elim küçük claw grip.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı