Hepsiburada siparişi hala hazırlıyor

yuvu

Picopat
Hepsiburada'dan ne zaman bir ürün alsam en az 4 gün paketimi özenle hazırlıyorlar. Özenle dedikleri de kitaplar zarar görmüş geliyor. Zaten kargo geç getiriyor. Geçen kulaklık sipariş ettim (Cumartesi akşama doğru) hâlâ paket hazırlanmaya bile başlamadı. 50 kişi mi çalışıyor şirkette anlamıyorum. Bazen hızlı bazen de yavaş geliyor. Genelde yavaş. Hepsiburada kendini geliştirmeli diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde Hepsiburada üzerinden ve Hepsiburada satıcısından kulaklık almıştım. 7 günde paketimi hazırlayıp kargoya verdiler, 6 gün de kargo bekledim. Zaten Muhteşem Cuma indirimi yeni bitti, onun yoğunluğunu da hesaba katınca beklemeniz normal.

Son iki senedir anladığım kadarıyla Hepsiburada'nın HepsiJet girişimi başarısız ama onun yanı sıra genel bir kargo kalitesizliği ve yetersizliği söz konusu ki günümüzde online alışverişin önemi düşünülürse bu konu için çeşitli girişimler veya katı düzenlemeler olması gerekiyor ki düzenlemelerden pek ümitli değilim zira benzer kalitesizlik esnaflarda da mevcut ama düzenlemesi olsa da uygulaması uzun zamandır görülmüyor.
Not: Kargo yeterliliği ve kalite oluşana kadar önerim özellikle kırılabilecek ürünleri sipariş etmemeniz olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı