Hepsiburada siparişi kargolamıyor

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 595
W

WD40

Ziyaretçi
5 Gun once siparis verdigim bilgisayar hala kargolanmadi. Musteri hizmetlerine 40 kere ulastim ancak cozum yok. Malum durum yuzunden yogunluk var, bekleyin diyorlar. Var mi bu durumda kalan? 7 senedir HB kullanicisiyim ilk defa rezalet basligi acma derecesine geldim. Oneriniz var mı?

Hepsiburada satıcısının ürünleri Gebze HepsiJet istasyonundan çıkıyor. Benim de anakartım için takip numarası oluştu ancak 3 gündür Kadıköy şubesi yönünde hareket gözlemlenmiyor.

Herhalde stokta olmayan ürün için takip numarası falan oluşturuyorlar. Yoksa imkanı yok 1 ürün 3 gün beklemez orada.

Öneri olarak ise her yerden şikayetini belirteceksin. Benim vaktim olsa uğraşırdım ancak beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden şu aşamada. Zaten 4 tane anakartım iade edildi tedarik edilemediğinden, bunda en azından kargo takip no alma başarısına ulaşabildim :)

5 Gun once siparis verdigim bilgisayar hala kargolanmadi. Musteri hizmetlerine 40 kere ulastim ancak cozum yok. Malum durum yuzunden yogunluk var, bekleyin diyorlar. Var mi bu durumda kalan? 7 senedir HB kullanicisiyim ilk defa rezalet basligi acma derecesine geldim. Oneriniz var mı?

Direkt satıcı ile iletişime geçmeyi denediniz mi? Belki iletişim bilgileri vardır.

HepsiJet ile teslim edilecek ise bu kadar rezalet olduğunu ben de bilmiyordum, yeni tanık oluyorum :(

1589325484472.png

Tahmini kargo süresi orada yazar eğer belirttikleri tarih henüz dolmamışsa onlar haklı. Belirtilen kargo süresi dolmadan yapabileceğiniz tek şey beklemek.

Malum salgın var ve şuan bilgisayar piyasası patladı yoğunlukta var hepsi üst üste geldi gecikmesi normal Hepsiburada kargo süresini geciktirse bile onlar her zaman haklıdır :))!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı