Hepsiburada siparişim hala kargoya verilmedi

terileptil

Kilopat
Yer
Ankara
İyi günler. Tam bir hafta önce imzada yazılı olan kasayı sipariş ettim. Normalde daha ucuz olan modelini alacaktım fakat kargoya verilme tarihi 24 aralık, teslimat tarihi de 4 ocak falan yazıyordu. Hem bu modeli daha çok sevdiğimden, hem de diğerinin kargo süresi çok uzun olduğundan bunu tercih ettim.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz üzere, kargoya verilme tarihi 27 kasım olarak gözüküyordu. Teslimat tarihi de 5 aralık.

Screenshot_1105.png

En geç 3 gün önce kargoya verilmesi gereken ürün, hala paket hazırlanıyor aşamasında gözüküyor. Biliyorum, indirimden dolayı yoğunluk var, tüm kargolar gecikebiliyor. Takıldığım nokta burası değil. Öbür modeli almış olsaydım bir şey demezdim. "Adamlar zaten 24 aralık yazmışlar. Bunu bilerek aldım ve mecbur bekleyeceğim." derdim. Fakat bu modele daha erken bir kargoya veriliş tarihi girmişlerse, ona uymaları gerekmez mi? Unutulmuş, arada kaynamış falan olabilir mi benim kasa? :D Yoksa stoklarında olmayan bir ürünü falan mı sattılar bana? Tahmini teslimat süresinden erken gelse, kasayı deneyip, beğenmezsem iade ederim, indirimler de bitmeden başka bir kasa alırım diye düşünüyordum bir de :D

Perşembe gününe kadar bu ürün bana ulaşmazsa, kasa ne kadar iyi olursa olsun, bu süreç yüzünden puan kıracağım yorum yaparken.

Satıcı hepsiburada olduğu için stok dışı yanlışlıkla ürün satıldığını düşünmüyorum. Ben 4 küçük parça elektronik ürün sipariş ettim ve 1 haftada kargoya verildi ancak 3 gündür dağıtım merkezine gelmesini bekliyorum :) Yani siparişi vereli neredeyse 9-10 gün olacak. İndirim ayı ve yoğun ilgi nedeniyle yaşanıyor bu gecikmeler merak etmeyiniz. Herkeste benzer durum var yani.

NOT: Ben de 3 gün boyunca bugün kargoya verilecek yazdı :)

Satıcı hepsiburada olduğu için stok dışı yanlışlıkla ürün satıldığını düşünmüyorum. Ben 4 küçük parça elektronik ürün sipariş ettim ve 1 haftada kargoya verildi ancak 3 gündür dağıtım merkezine gelmesini bekliyorum :) Yani siparişi vereli neredeyse 9-10 gün olacak. İndirim ayı ve yoğun ilgi nedeniyle yaşanıyor bu gecikmeler merak etmeyiniz. Herkeste benzer durum var yani.

NOT: Ben de 3 gün boyunca bugün kargoya verilecek yazdı :)

Anladım teşekkürler. Ben de tam "sizde de söylenenden geç mi kargoya verildi?" diye soracaktım fakat eklemişsiniz zaten. :) Ben internet alışverişlerinde normalde bile baya sabırsız biriyim. Bunun da siparişini girerken sabretmeyi göze almıştım. Perşembe gününe kadar da gayet sakindim. 1-2 gün gecikmesi de normaldir dedim. Ama 3 gün oldu ve hafta sonu da büyük ihtimalle kargoya verilmeyecek. Sabırsızlanmaya başladım o yüzden yine. :D

Teslimat tarihi 5 Aralığa kadar ancak uzayabilir. Trendyol mesela not düşmüş. Kargo yoğunluğundan dolayı teslimat tarihleri uzayabilir kargo şirketleri ile görüşüyoruz diye. Geçen 11.11 den beridir devam eden yoğunluğa bu indirimlerde eklenince iyice sıkıştı. Çoğu site 1 ay teslimat aralığı oluşturmuş.

Ekran görüntüsünde görüldüğü üzere " 5 Aralık Perşembe Teslim Edilecek " yazıyor. Bu durumda ürünü Pazartesi kargoya verseler bile Perşembe gününe çok rahat yetişir. Teslim edileceği tarih belirtildiği için bir şey diyemeyiz. Tahminime göre ürün tedarik sürecinde pazartesi günü kargolanır çarşamba günü teslimatı yapılır. Sabırsızsınız birde konu bilgisayar kasası olunca heyecan tavan yapıyor :))

Anladım teşekkürler. Ben de tam "sizde de söylenenden geç mi kargoya verildi?" diye soracaktım fakat eklemişsiniz zaten. :) Ben internet alışverişlerinde normalde bile baya sabırsız biriyim. Bunun da siparişini girerken sabretmeyi göze almıştım. Perşembe gününe kadar da gayet sakindim. 1-2 gün gecikmesi de normaldir dedim. Ama 3 gün oldu ve hafta sonu da büyük ihtimalle kargoya verilmeyecek. Sabırsızlanmaya başladım o yüzden yine. :D
Hepsiburada satıcı olduğundan gece bile kargoya verebilir. Hatta Pazar günü bile verebilir :) Hiç belli olmuyor ama muhtemelen önümüzdeki hafta içi kargonuzu teslim alırsınız diye tahmin ediyorum. Kendi ürünlerim için de öyle düşünüyorum :)

İndirimlerden dolayı birçok ürün satın alınıyor ve yoğunluk sebebiyle benim siparişimi 23 Kasım tarihinde verdim, 1 haftadır yeni kargoya verildi. Yani içinde bir kuşkun olmasın en güvenilir sitelerdendir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6,5 KB · Görüntüleme: 315
Ekran görüntüsünde görüldüğü üzere " 5 Aralık Perşembe Teslim Edilecek " yazıyor. Bu durumda ürünü Pazartesi kargoya verseler bile Perşembe gününe çok rahat yetişir. Teslim edileceği tarih belirtildiği için bir şey diyemeyiz. Tahminime göre ürün tedarik sürecinde pazartesi günü kargolanır çarşamba günü teslimatı yapılır. Sabırsızsınız birde konu bilgisayar kasası olunca heyecan tavan yapıyor :))

Ya bir de garip bir şey yaşandı. Bu kasayı sipariş ettikten iki gün sonra şu anda kullandığım kasanın fanlarından biri çalışmayı durdurdu. :D Ön panelde üç adet ledli fan vardı en alttaki çalışmıyor şu an. Belki de kablosu falan çıkmıştır bilmiyorum. Diğer kasa gelmeden bunun arka kapağını bile açasım gelmedi. :D Sipariş ettiğim model gelir de seversem şu an kullandığımı satmaya çalışacağım zaten.

Hepsiburada satıcı olduğundan gece bile kargoya verebilir. Hatta Pazar günü bile verebilir :) Hiç belli olmuyor ama muhtemelen önümüzdeki hafta içi kargonuzu teslim alırsınız diye tahmin ediyorum. Kendi ürünlerim için de öyle düşünüyorum :)

Umarım PTT Kargo değil de HepsiJET ile yollarlar. Şu ana kadar tüm Hepsiburada satıcılı alışverişlerimde onunla yollamışlardı ve hepsi de ertesi gün elimde oldu. Hatta pazar günü getirdiklerini de hatırlıyorum gibi.

İndirimlerden dolayı birçok ürün satın alınıyor ve yoğunluk sebebiyle benim siparişimi 23 Kasım tarihinde verdim, 1 haftadır yeni kargoya verildi. Yani içinde bir kuşkun olmasın en güvenilir sitelerdendir.

Yok siteyle ilgili bir kuşkum yok HB'den çok alışveriş yaptım zaten. Sadece dediğim gibi kargoya henüz verilmemesini garipsedim de herkesinki öyleymiş zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı