Hepsiburada siparişleri kargoya verilmiyor

Aynı şekilde verilmezse bende yarın aramayı düşünüyorum.

Kargonun geç gelme durumu ilden ile değişiyor, büyükşehir'de yaşıyorsanız gecikmeler kaçınılmaz. Ben büyükşehir'de yaşamadığım için fazla sorun yaşamıyorum. Herkesin yerden yere vurduğu Yurtiçi Kargo bizim bölgede çok iyiler.

Kesinlikle yurtiçinden ben de çok memnunum. Ekran kartımı 24 saatte getirmişlerdi 100 kilometreden. Sürat kargo rezil, kargoyu getirmiyorlar bile çoğu zaman.
Bu iş biraz firmanın ve o şubenin sahibinin ve personelinin inisiyatifine bağlı sanki.

Benim 22 Kasım 00.30'da verdiğim sipariş dün kargoya verilecekti. Hepsiburada ile iletişime geçtim gecikme yaşanacakmış, en geç 4 Aralık'ta kargoya vereceklermiş. Kargosu 27 Kasım yazıp da kargolanmayan arkadaşlara geçmiş olsun, büyük ihtimal bana olan onlara da oldu

Ben olayı şöyle anladım. Bunlar siparişleri yurt dışından verdiler ve bu kadar talep olacağını tahmin etmiyorlardı. Yurt dışından da ürünün gelmesi gecikince sistemleri patladı. Ha bu arada bizden kazandığınız paralarla bankalarda çok güzel faiz işletiyorsunuz orası da ayrı. Benim de güya bugün teslim edilecekti bırakın teslim etmeyi daha kargoya bile vermediler. Sınıfta kaldı hepsiburada.

ben de 22 kasım akşamı ürün(xiomi redmi note8) almıştım güya pazartesi kargoya verilecekti, verilmedi salı günü aradım yarın kargoya verilecek, en geç 2 aralıkta teslim edilir dendii tamam dedim kapattım. Çarşamba oldu ses seda yok bizim kargodan, dün tekrar aradım ulaşamadım whatshapp destekten yazdım ürününüz kargoya verilmiş ancak kargo bilgileri sisteme girilmemiş dendi talep oluşturuldu, bugün sabah bi aradım anlattım olan biteni adam bana diyor en geç 4 aralıkta kargoya verilecekmiş
vallahi soğudum ya keşke gidip mağzadan alsaydım. iptal etmeyi düşünüyorum şimdi o olmuyor faturayı kesmişler.

Bende de siparişinizi hazırlıyoruz yazıyodu ama dün geldi siparişi aldıktan sonra baktım hala siparişinizi hazırlıyoruz yazıyodu bugün düzeltmişler. Sürpriz oldu erken gelmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…