Hepsiburada siparişleri kargoya verilmiyor

1574883476519.png

Ürünler kargoya verilse bile PTT kargo 3 gün boyunca yatıyor, kargonuzu yollamıyor arkadaşlar. Heyecanlanmayın yani kargoya verilirse. Yarın 3. gün olacak, sık sık kontrol ediyorum. Hala İstanbul'da ve yola çıkmamış olarak gözüküyor. İnsan ümit ediyor, yoğunluktan sistene işlenmemiştir diye falan ama cidden yollamıyorlar. :)

Dosya Ekleri

• IMG_20191127_224031.jpg
    IMG_20191127_224031.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 47
Tarihe bakmanızı önermem Perşembe gecesi indirimlerin başladığı saatler de sipariş verdim. Yarını kargolanıp Cumartesi kargom geldi. Tarihte 5 Aralık’ta geleceği yazıyordu. 2-3 gün boyunca sipariş ettiklerim de en hızlısı Hepsiburada oldu ups kargosundan bile!.

Pazar günü siparişi verdim, ancak bugün kargolandı. Bu süre zarfında 3-4 kere müşteri hizmetleri ile görüştüğüm yoğunluğu bahane ettiler.
Hocam PTT sizin de kargonuzu bekletirse mesaj atabilir misiniz?
Müşteri hizmetleri bana yarın 3. gün olduğundan yarın kayıt oluşturabileceğimi söyledi, yarın tekrar arayacağım. Kargoyu boş yere tutuyorlar, çok sinir oluyor insan.

Ürünler kargoya verilse bile PTT kargo 3 gün boyunca yatıyor, kargonuzu yollamıyor arkadaşlar. Heyecanlanmayın yani kargoya verilirse. Yarın 3. gün olacak, sık sık kontrol ediyorum. Hala İstanbul'da ve yola çıkmamış olarak gözüküyor. İnsan ümit ediyor, yoğunluktan sistene işlenmemiştir diye falan ama cidden yollamıyorlar. :)
Aynı tarih aynı olay
Screenshot_20191127_225115_com.android.chrome.jpg

25.11.19 tarihinde Hepsiburada'dan 3 parça eşya aldım ve iki gündür işleme alındı da takılı kaldı normal mi?

Gayet normal. Ürünü sipariş verirken tahmini kargolama ve teslimat sürelerine dikkat etseydin keşke. Büyük indirim günleri adı altında onbinler alışveriş ettiği için gecikmeler normal. En erken 10 iş gününü bulur sana gelmesi. Sabırlar dilerim 😊

Hocam acaba neden böyle yapıyorlar? Yoğunluk olabilir tamam da, kargonun bu kadar bekletmesini beklemiyordum ben de. Yarın arayacağım, bir an önce gelsin istiyorum.
Önemsiz bir şey olsa bile internetten aldığının uzun süre gelmemesi çok sinir bozucu bir de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı