Hepsiburada siparişleri kargoya verilmiyor

Siparişim 2 gün önce PTT kargoya verildi.Bu sabaha kadar takip no ile takip edebiliyordum ve sadece kabul edildi yazıyordu.Şu anda aratınca da sonuç bulunamadı yazıyor.Neden olabilir bilen var mı?

Siparişim 2 gün önce PTT kargoya verildi.Bu sabaha kadar takip no ile takip edebiliyordum ve sadece kabul edildi yazıyordu.Şu anda aratınca da sonuç bulunamadı yazıyor.Neden olabilir bilen var mı?
Benim de öyle neden bilmiyorum. Sistemleri mi çöktü acaba, zaten web sitesine de erişilemiyor bazen.
Ayrıca kargomun 4 gündür onlarda olmasının başka mantıklı bir açıklaması yok bence.

Ben cumartesi günü msi optix mag241c modeli monitör siparişi verdim. Halen bekliyorum ne kargoya verildi. Müşteri hizmetlerine mesaj atınca bana geri dönüş olarak xxxxxxx gün tarihinde teslim edilecek dediler. Artık bıraktım. Bugün vatana gidip ürünü alicam herhalde. Kargoya verirlerse de iade ederim. 2 hafta bekleyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…