Genel olarak konuşuyorum. Kapalı kutu garantili ürünlerde de 100 lerce konu açılıyor bu şekilde. Yine aracı olarak hepsiburada var bir sıkıntı yaşamaz.Ürün kapalı kutu değil ki.
Genel olarak konuşuyorum. Kapalı kutu garantili ürünlerde de 100 lerce konu açılıyor bu şekilde. Yine aracı olarak hepsiburada var bir sıkıntı yaşamaz.Ürün kapalı kutu değil ki.
Sahte ürünler iade ürünler kol geziyor saydığın sitelerin çoğunda.Şu güvenilir midir diyenler 1990'larda mı yaşıyor anlayamıyorum. 600'den fazla ürün almışımdır yıllardır. Çoğu Hepsiburada Trendyol GittiGidiyor N11 vs. 1 tanesinin bile satıcısına bakmadım. Garantili kapalı kutu ürün alıp güven sormak bana aşırı garip geliyor.
Aldın ürünü 3 gün kullandın beklediğin gibi olmadı iade ettin. Napılacak bu ürün çöpe mi atılacak? Bende aldığım ürünün iade ürün olmasını tabii ki istemem ama ne yapılacak yani geri dönüşüme mi atılacak? Sahte ürünse iade ediyorsun zaten aracı bir kurum var.Sahte ürünler iade ürünler kol geziyor saydığın sitelerin çoğunda.
Aldın ürünü 3 gün kullandın beklediğin gibi olmadı iade ettin. Napılacak bu ürün çöpe mi atılacak? Bende aldığım ürünün iade ürün olmasını tabii ki istemem ama ne yapılacak yani geri dönüşüme mi atılacak? Sahte ürünse iade ediyorsun zaten aracı bir kurum var.
Tamam öyle yapmaya devam et o zaman. Satıcıların bir çoğu iadede sorun çıkarıyor yok kutusunda 1 cm yırtık var yok bilmem ne. Sana iade ürün gelse video kaydı almadan muhtemelen kanıtlayamazsın bile. Elinde kalma ihtimali var. THH başvurup uğraşırsın.Aldın ürünü 3 gün kullandın beklediğin gibi olmadı iade ettin. Napılacak bu ürün çöpe mi atılacak? Bende aldığım ürünün iade ürün olmasını tabii ki istemem ama ne yapılacak yani geri dönüşüme mi atılacak? Sahte ürünse iade ediyorsun zaten aracı bir kurum var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.