Hepsiburada Sony satıcısından PlayStation 3 almak güvenli mi?

Şu güvenilir midir diyenler 1990'larda mı yaşıyor anlayamıyorum. 600'den fazla ürün almışımdır yıllardır. Çoğu Hepsiburada Trendyol GittiGidiyor N11 vs. 1 tanesinin bile satıcısına bakmadım. Garantili kapalı kutu ürün alıp güven sormak bana aşırı garip geliyor.
Sahte ürünler iade ürünler kol geziyor saydığın sitelerin çoğunda.

Sahte ürünler iade ürünler kol geziyor saydığın sitelerin çoğunda.
Aldın ürünü 3 gün kullandın beklediğin gibi olmadı iade ettin. Napılacak bu ürün çöpe mi atılacak? Bende aldığım ürünün iade ürün olmasını tabii ki istemem ama ne yapılacak yani geri dönüşüme mi atılacak? Sahte ürünse iade ediyorsun zaten aracı bir kurum var.

Aldın ürünü 3 gün kullandın beklediğin gibi olmadı iade ettin. Napılacak bu ürün çöpe mi atılacak? Bende aldığım ürünün iade ürün olmasını tabii ki istemem ama ne yapılacak yani geri dönüşüme mi atılacak? Sahte ürünse iade ediyorsun zaten aracı bir kurum var.

Hocam Hepsiburada sadece kuryede aracılık yapıyor iadeyi kabul etme yine satıcının insafına kalıyor.

Tamam öyle yapmaya devam et o zaman. Satıcıların bir çoğu iadede sorun çıkarıyor yok kutusunda 1 cm yırtık var yok bilmem ne. Sana iade ürün gelse video kaydı almadan muhtemelen kanıtlayamazsın bile. Elinde kalma ihtimali var. THH başvurup uğraşırsın.

İade ürünle ne yapılacağı benim problemim değil satıcının problemi.

Bugüne kadar şanslıymışsın sorun yaşamamışsın. Umarım şansın böyle devam eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı