Hepsiburada teknorya adlı satıcı güvenilir mi?

AkrepYelkovan

Hectopat
Merhablar ben Acer Nitro 5 2500U modeli gaming laptop almayı düşünüyorum bu ürün hepsiburada ve n11 ikisinin satıcısı da teknorya ve internette teknorya'nın dolandırıcı olduğu (bozuk ürün gönderip iade almama vb) lafları dolanıyor. Bu satıcıdan yüklü miktarda alışveriş yapan veya bu laptopa sahip birisi varsa nerden alacağım konusunda yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
En başta böyle bir durum olsa hepsiburada veya n11 de satış yapmaya devam edeceğini dūşūnmūyorum.

Hepsiburada, n11, gittigidiyor, webdanial v.b bu tip sitelerden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin. İnternet üzerinden 500'den fazla alışveriş yapmış bir müşteri olarak söylüyorum bunu; kargo firmasına dikkat et, iade etmek istersen sıkıntı çıkarmasınlar. O tip sitelerde parahavuzu var, sen onay vermediğin sürece para satıcıya aktarılmıyor belirli bir süre. (Birkaç gün) İade sürecini başlatıp o süreyi 6-7 güne çıkarabiliyorsun. Ayrıca n11'i önermem kesinlikle; son zamanlarda siteye erişiminde ciddi problem var, mağdur olabilirsin.

Hepsiburada, n11, gittigidiyor, webdanial v.b bu tip sitelerden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin. İnternet üzerinden 500'den fazla alışveriş yapmış bir müşteri olarak söylüyorum bunu; kargo firmasına dikkat et, iade etmek istersen sıkıntı çıkarmasınlar. O tip sitelerde parahavuzu var, sen onay vermediğin sürece para satıcıya aktarılmıyor belirli bir süre. (Birkaç gün) İade sürecini başlatıp o süreyi 6-7 güne çıkarabiliyorsun. Ayrıca n11'i önermem kesinlikle; son zamanlarda siteye erişiminde ciddi problem var, mağdur olabilirsin.

Cevabın için çok teşekkürler kargo firması,para havuzu ve iade süreciyle ilgili daha fazla bilgi verir misin?

Yani N11'den gönül rahatlığıyla alışveriş yapamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı