Hepsiburada telefonu iade alır mı?

N3F3S

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, 2 gün öncesinde bir gaflette bulunup (tamamen kendi isteğimden ötürü yoksa telefonda herhangi bir problem yok) acele ile Nothing Phone 2A aldım ama şu anda neden olduğunu bilmemekle beraber telefonun arayüzüne alışamadım. Bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum. Satıcısı Hepsiburada olan bu telefonu iade edebilir miyim?
Müşteri hizmetlerine sorduğum zaman kutusu açılsa bile kurulum yapılmadığı zaman kabul olabileceğini söyledi ama ben telefonu fabrika ayarlarına döndürsem kurulumun yapılıp yapılmadığını nereden anlayacaklar ki, sizce tekrardan eski telefonuma dönüp bunu iade etmeme gerek var mı? Yoksa yüksek ihtimal iade kabul olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şansını dene, genelde kutusu açılan telefonları iade almıyorlardı.
Bir iki kişi iade alırlar diye yazmış önceki konularda ama bilemedim hocam, iade almazlar ise şimdi telefonu fabrika ayarlarına döndür sonra tekrar kur uğraştıracak beni...

Bir ara SIM kart takılmış telefonlar iade alınmıyor diye bir muhabbet vardı.
Müşteri hizmetleri de öyle dedi ama sim kart takıldığını Hepsiburada anlayabilir mi yani?
Deneyin ama muhtemelen almayacaklar. Telefonda bir sorun olmaması durumunda bir tek alsa alsa Amazon alır diye düşünüyorum.
Bana da öyle geliyor hocam, kardeşimin kullanılmış kulak içi kulaklığını iade almışlardı 1 buçuk hafta sonra Amazon.

Tek sorun arayüzse, Play Store da ana ekranı vs değiştiren birçok uygulama var. Deneyip test edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı