Hepsiburada, Trendyol gibi siteler güvenilir mi?

yakup10tr

Femtopat
Daha fazla  
Şu sıra Xbox Series S Carbon Black almayı düşünüyorum ancak her sitenin ardı başı ayrı oynuyor. Bazısı 16 binlerde gezerken vatan MediaMarkt gibi yerlerde 21 bine çıkıyor. Hepsiburada'da ve Amazon'da 19 bin civarına buldum ancak güvenilir mi bilmiyorum. Satıcıya hiç güvenemiyorum. Bazılarına sıfır mal göndermiyorlarmış hatta link atayım.

Amazon'daki
Trendyol'daki
Hepsiburada'daki
n11'deki

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteler güvenilir fakat eğer bir sorun çıkarsa satıcı ile alakalıdır, garanti, iade veya ayıplı mal vs.

Satıcıların hepsi yüksek puanlı ve müşterilerin memnun olduğu satıcılar yani güvenilir.

Şu sıra Xbox Series S Carbon Black almayı düşünüyorum ancak her sitenin ardı başı ayrı oynuyor. Bazısı 16 binlerde gezerken vatan MediaMarkt gibi yerlerde 21 bine çıkıyor. Hepsiburada'da ve Amazon'da 19 bin civarına buldum ancak güvenilir mi bilmiyorum. Satıcıya hiç güvenemiyorum. Bazılarına sıfır mal göndermiyorlarmış hatta link atayım.

Amazon'daki
Trendyol'daki
Hepsiburada'daki
n11'deki

Amazon'daki son yorumlar olumsuz ve yakın zamanda atılmış. Ben olsam Nethouse adlı satıcıdan almam, uğraştırıcı gözüküyor.

Amazon'daki
Trendyol'daki
Hepsiburada'daki
n11'deki

Akıl vermek gibi olmasın haşa ama neden X varken o fiyata veya PS5 neden önceki nesil Series S almak istiyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı