Hepsiburada trgaming güvenilir mi?

Aynı satıcı trendyolda vardı. Arakadaşım pc aldı hiçbir parçasının faturası ve garantisi yoktu. 1 ay sonra pc arıza yaptı. Satıcı hiçbir şekilde sorunu kabul etmedi. Garanti falan da yoktu.

Hepsiburada bu satıcıdan Asus Türkiye Garantili yazarak satılan 4070 Ti Super OC ekran kartını aldım. Asus ürün kaydetten kaydettim garanti başlangıcı aldığım tarihin 2 ay öncesi çıktı tarih güncelletmek için asusa fatura ve seri no gönderdim ürünün Asus Türkiye garantili değil USA yani yurt dışı ürün olduğunu garantisinin Türkiyede geçmediğini söyledi.

Kesinlikle uzak durun kendisi 2. el ürün göndermektedir.İade sürecindede eksik iade edildi gibi asılsız bilgi verip süreci uzatmaktadır.Kendilerinden hepsiburada üzerinden ekran kartı aldım garantisi dahi bitmişti kesinlikle uzak durulması gereken bir satıcı şuan bir tek hepsiburada üzerinde satış yapabiliyor.Ben yorumlara kulak vermedim iyi yorumlara aldandım uğraştığımla kaldım kesinlikle almayın.

hepsiburada trgaming satıcısından i9 14900kf işlemci aldım kutusu açılmış ezilmiş, kutuyu tekrardan yapıştırıp satıyorlar, fatura yok, kutu üzerine yapışık olan garanti belgesi yok.

satıcıyı merak edip bu post ile karşılaşan arkadaşlara uzak durun derim.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 215
Daha önce trendyol üzerinden alışveriş yaptığım bu satıcı ile yaşadığım olaylar ve dolandırılmanın eşiğinden dönme anımı anlattığım konu:
Aynı tarihlerde sosyalde açılan bir başka konu:

Umarım bu satıcıdan alışveriş yapmayı düşünen kişiler bu mesajı görüp vaz geçerler. İnsanların kendi emeğiyle kazandığı ve hobisine harcadığı paraları haksız şekilde 3-5 kuruş indirim yaptıklarını belirterek çalan kişilerin işlerinin başına yıkılması dileğiyle... İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı