Hepsiburada Üzerinden Alınan Sistemi Bilgisayarcıya Kurdurmak

1Mobile2gam3

Hectopat
Hepsiburadan sistem için gerekli parçaları topladım, fakat montaj konusunda kendime güvenemiyorum. Tanıdığımız bir bilgisayarcı var, orada montajını yaptırmam doğru mu? Çünkü bilgisayarcı parça çalınma vakaları olduğu için güvenemiyorum.
İsterseniz topladığım parçaların linklerini atabilirim.

Hocam bu arada aynı durumdayım yeni kasa aldım tanıdık bir bilgisayarcı var acaba oraya götürsem mi kendim mi yapsam diye düşünüyorum.. :/

Hocam bu arada aynı durumdayım yeni kasa aldım tanıdık bir bilgisayarcı var acaba oraya götürsem mi kendim mi yapsam diye düşünüyorum.. :/
Benim tavsiyem her zaman kendiniz yapmanız. Hem zevkli oluyor, kahveni alıyorsun sistem topluyorsun. Ama hiç yapamam diyorsanız yapacak bir şey yok, güvenilir birisini yaptırabilirsiniz.

Sakın öyle bir şey yapma, Technopat sistem montaj rehberi izle.
Yoksa bilgisayarcı sana "Kardeşim ekran kartının driveri bozuk çıktı başka driver kurdum." diyerek aşırı düşük seviye bir kart verebilir.

Bu yaz hayatımda ilk defa sistem topladım, 30 dakika gibi sürede sistemin montajını tamamladım.

Nasıl eksiksiz yaptığımı anlatıyım;

İlk önce Youtube'da aynı model anakartların montaj videolarını izledim. Daha sonra aynı model olan işlemcinin montaj videosunu izledim. Böylelikle teker teker montajlamış oldum.

Sana tavsiyem, aceleci davranmaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…