Hepsiburada Üzerinden Alınan Sistemi Bilgisayarcıya Kurdurmak

1Mobile2gam3

Hectopat
Hepsiburadan sistem için gerekli parçaları topladım, fakat montaj konusunda kendime güvenemiyorum. Tanıdığımız bir bilgisayarcı var, orada montajını yaptırmam doğru mu? Çünkü bilgisayarcı parça çalınma vakaları olduğu için güvenemiyorum.
İsterseniz topladığım parçaların linklerini atabilirim.

Ben Technopat sistem toplama videolarını izleyerek, gerekirse videoyu durdura durdura toplamanızı öneriyorum.

Tanıdığınız nasıldır bilmiyorum fakat genel olarak konuşmak gerekirse işlerini özensiz yapıyorlar.
Hocam bu arada aynı durumdayım yeni kasa aldım tanıdık bir bilgisayarcı var acaba oraya götürsem mi kendim mi yapsam diye düşünüyorum.. :/

Hocam bu arada aynı durumdayım yeni kasa aldım tanıdık bir bilgisayarcı var acaba oraya götürsem mi kendim mi yapsam diye düşünüyorum.. :/
Benim tavsiyem her zaman kendiniz yapmanız. Hem zevkli oluyor, kahveni alıyorsun sistem topluyorsun. Ama hiç yapamam diyorsanız yapacak bir şey yok, güvenilir birisini yaptırabilirsiniz.

Bu yaz hayatımda ilk defa sistem topladım, 30 dakika gibi sürede sistemin montajını tamamladım.

Nasıl eksiksiz yaptığımı anlatıyım;

İlk önce Youtube'da aynı model anakartların montaj videolarını izledim. Daha sonra aynı model olan işlemcinin montaj videosunu izledim. Böylelikle teker teker montajlamış oldum.

Sana tavsiyem, aceleci davranmaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı