MSI MAG Pano M100R kasa RGB nasıl açabiliriz?

Şimdi asusun rgb değiştirme ekranına geldiğinde orda değiştiriyorsun ya,
ama kasanın fanlarında değişiklik olmuyor, o sırada led tuşuna basılı tut fanlar hepsi senkronize olaracak , aynı kasa bende de var
şuan kasa fanları hariç argb cihaz yok kasanın içinden çıkan kontrolcü argb kontrolcüsü mü rgb kontrolcüsü mü?

Eğer anakartı da MSİ ise o dediğin olur yoksa olmuyor

Program açıkken çünkü kontrol etmeden kasanın üzerindeki led tuşuna basılı tutarsan kasa fanlarına senkron olur bunu bir deneyip gelir misin?

Merhaba. MSI MAG Pano kasa kullanıyorum. Led tuşu ile senkonize yapıp, asus armoury üzerinden hepsini kontrol edebildim. Ama pc yi ilk açarken, fanların hepsi rengarenk yanıyor. Masaüstü gelince ayarladığım renk devreye giriyor. Umarım durumu anlatabildim. Örnek rengi beyaz ayarladım. Kasanın ilk açtığımda da beyaz olsun istiyorum.

Merhaba. MSI MAG Pano kasa kullanıyorum. Led tuşu ile senkonize yapıp, asus armoury üzerinden hepsini kontrol edebildim. Ama pc yi ilk açarken, fanların hepsi rengarenk yanıyor. Masaüstü gelince ayarladığım renk devreye giriyor. Umarım durumu anlatabildim. Örnek rengi beyaz ayarladım. Kasanın ilk açtığımda da beyaz olsun istiyorum.
O yazılım devreye girene kadar maalesef o şekilde farklı yanabiliyor, rgb kontrolcü alırsan harici olarak bu durumu öyle çözebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı