Hepsiburada üzerinden Xbox SX alınır mı?

Gönül rahatlığı ile beğenmediğimiz ürünleri 1 ay içerisinde iade etmek ve ne için iade ettiğimizin önemli olmaması mükkemmel bir şey. İade almama gibi durumları olmuyor. Diğer firmalar gibi iade almamak için rezilce davranışlar sergilemiyorlar. 15 gündür kullandığım bir ürünü iade edeceğim şimdi. Sorun çıkmayacağından eminim. İşte bu güveni müşteriye vermeleri çok önemli bir olay.

Gümrük vs gibi durumlarda nasıl. Ek ücret vs alınıyor mu? Xbox SX almayı düşünüyorum.
 
Kesinlikle öyle kargo geciktiği için Prime ücretimi iade ettiler anında ama insanlar bu durumu suistimal etmemesi gerekiyor örneğin bir ayakkabı alıp 25 gün giyip ertesi gün istemiyorum deyip iade etmesi gibi durumlarda şirketin Türkiye de uyguladığı politikası değişebilir ve iade şartları daha katı bir hal alır.
Katılıyorum. Bu durumu ülkede kullanacak çok kişi var maalesef.
 
Gümrük vs gibi durumlarda nasıl. Ek ücret vs alınıyor mu? Xbox SX almayı düşünüyorum.
Gümrük gibi durumlar söz konusu değil. Hepsiburada'dan nasıl alışveriş yapıyorsanız aynı mantık geçerli. Zaten firma Türkiye Kocaeli bölgesinde. Yurtdışı değil. Amazon.com.tr sitesine bakacaksınız. Belli ürünler için Amazon Almanya'dan gelecek gibi açıklamalar bulunuyor. Onlar için de uğraşmıyorsunuz. Yine aynı şekilde evinize geliyor. Bütün ek vergiler dahil olarak alıyorsunuz.
 

Geri
Yukarı