Hepsiburada vs Amazon TR

Montyxss

Centipat
Katılım
22 Nisan 2023
Mesajlar
380
Selam, Hepsiburada'dan bir powerbank aldım fakat normalde vermesi gereken gücü vermediği için iade ettim. Şimdi satıcı değişmiş, hakkındaki yorumlara baktım çoğu kişi iyi vermiş. Fakat aynı satıcı Amazon'da 100 lira ucuza satıyor. Ama Amazon'da bir şey iade ederken sorun oluyormuş sanırım çoğu kişi öyle diyordu. Üründe sorun olabilme ihtimaline karşı sizce 100 lira daha fazla verip Hepsiburada'dan alayım mı? Amazon üzerinden iadeyi denemiş kişiler öncelikli. İyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben amazonda iade konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta anakart alırken yanında nolur nolmaz diye SATA kablosu almıştım. Kutudan çıktığını öğrenince iade talebi oluşturdum. Para iadesi yaptılar ve kablo bende kaldı. Fiyat nerde ucuzsa ordan al bence.
 
Powerbank, ses cihazları, depolama birimleri sahtesi en fazla olan teknolojik ürünler. Bilindik satıcıdan almak lazım. 100 lira fazla verilir.
 
İade konusunda Amazon diğerlerinden epey önde, üstelik 100 lira daha ucuza satıyormuş. Kesinlikle Amazon'u kullanın.
 
İadenin en sorun olmadığı yer Amazon. Bırak buradan aldığını Germany üzerinden aldığını bile kolayca iade edebiliyorsun. Ancak şunu unutmayın satıcı bu iki firmanın kendisi değilse iade faktörü daha çok satıcıya bağlıdır e-ticaret sitesine değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı