Y yusuf5151 Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:29 #1 Hepsiburada'dan 10 dolar Steam key aldım 1epin adlı satıcıdan. 30dk'dır kod vs gelmedi. SMS veya e mail ile atılacaktır yazıyor Hepsiburada'da. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:40
Hepsiburada'dan 10 dolar Steam key aldım 1epin adlı satıcıdan. 30dk'dır kod vs gelmedi. SMS veya e mail ile atılacaktır yazıyor Hepsiburada'da. Ne yapmam lazım?
batuhans141 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:45 #2 Genelde biraz gecikebiliyor 2 3 gün geçip hala size göndermedilerse sorun var demektir. Artı 0 Eksi
KS KS Y yusuf5151 Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:10 #3 batuhans141 dedi: Genelde biraz gecikebiliyor 2 3 gün geçip hala size göndermedilerse sorun var demektir. Genişletmek için tıkla... Whatsaptan yazdım sipariş düşmemiş dedi umarım dolandırlmıs olmam.. Artı 0 Eksi
batuhans141 dedi: Genelde biraz gecikebiliyor 2 3 gün geçip hala size göndermedilerse sorun var demektir. Genişletmek için tıkla... Whatsaptan yazdım sipariş düşmemiş dedi umarım dolandırlmıs olmam..
fallen a life Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Dün 20:13 #4 yusuf5151 dedi: Whatsaptan yazdım sipariş düşmemiş dedi umarım dolandırlmıs olmam.. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada üzerinden dolandırılman mümkün değil ama merak ediyorum ne kadar karınız var da bu şekilde wallet alıyosunuz? Artı 0 Eksi
yusuf5151 dedi: Whatsaptan yazdım sipariş düşmemiş dedi umarım dolandırlmıs olmam.. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada üzerinden dolandırılman mümkün değil ama merak ediyorum ne kadar karınız var da bu şekilde wallet alıyosunuz?
KS KS Y yusuf5151 Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:14 #5 fallen a life dedi: Hepsiburada üzerinden dolandırılman mümkün değil ama merak ediyorum ne kadar karınız var da bu şekilde wallet alıyosunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmiyacağım başkası için. Artı 0 Eksi
fallen a life dedi: Hepsiburada üzerinden dolandırılman mümkün değil ama merak ediyorum ne kadar karınız var da bu şekilde wallet alıyosunuz? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmiyacağım başkası için.
prolongs Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 215 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MUHASEBE Dün 20:35 #6 yusuf5151 dedi: Whatsaptan yazdım sipariş düşmemiş dedi umarım dolandırlmıs olmam.. Genişletmek için tıkla... Hocam siparisiniz gecikmis olabilir 1 yada 2 gün bekleyin gelmezse desteğe yazarsınız. Artı 0 Eksi
yusuf5151 dedi: Whatsaptan yazdım sipariş düşmemiş dedi umarım dolandırlmıs olmam.. Genişletmek için tıkla... Hocam siparisiniz gecikmis olabilir 1 yada 2 gün bekleyin gelmezse desteğe yazarsınız.
KS KS Y yusuf5151 Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 295 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:16 #7 prolongs dedi: Hocam siparisiniz gecikmis olabilir 1 ya da 2 gün bekleyin gelmezse desteğe yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım umarım dolandırmaz teşkürler ilgin icin. Artı 0 Eksi
prolongs dedi: Hocam siparisiniz gecikmis olabilir 1 ya da 2 gün bekleyin gelmezse desteğe yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım umarım dolandırmaz teşkürler ilgin icin.