Hepsiburada'da satılan ayakkabılar orijinal mi?

yavuzwq

Centipat
Hepsiburada üzerinden Nike airforce 1 marka ayakkabı almayı düşünüyorum. Fakat Nike'ın kendi sitesinde 1000 TL civarında Hepsiburada'da ise 399-500 TL arası bir fiyata sahip. Şikayetvar sitesinde bazı şikayetler var ama orijinal olduğuna dair yorumlarda var kafam bayağı karıştı. Konu hakkında bilgili birisi aydınlatabilir mi?

Ayakkabı linki;

Ben lumberjack almıştım, ayakkabıya bağlı karekod vardı okuttuğumda lumberjack resmi sitesine yönlendiriyor ve orijinal olduğunu belirtiyordu. Kısacası bana orijinal denk geldi. Onun dışında e ticaretlerde koşulsuz şartsız 14 iade hakkın var. Şansını deneyebilirsin.

Hepsiburada üzerinden Nike airforce 1 marka ayakkabı almayı düşünüyorum. Fakat Nike'ın kendi sitesinde 1000 TL civarında Hepsiburada'da ise 399-500 TL arası bir fiyata sahip. Şikayetvar sitesinde bazı şikayetler var ama orijinal olduğuna dair yorumlarda var kafam bayağı karıştı. Konu hakkında bilgili birisi aydınlatabilir mi?

Ayakkabı linki;

Kesinlikle replika. Bu satıcılar 300'e Superstar satıyorlar. Orijinal olma ihtimali yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı