Efegulserp
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar Oshimari isimli Hepsiburada satıcısından Razer DeathAdder Essential aldım geçen hafta perşembe günü. Ürün bugün elime ulaştı ve ürün çakma. Kendi hesabımdan satın almadığım için Hepsiburada'ya yorum yapamıyorum, en azından buraya yazayım bilginiz olsun dedim. Bu olaydan yola çıkarak şunu söyleyebilirim bu fareyi MediaMarkt gibi sitelerden 300-400 TL daha aşağıya satan birçok satıcı var, eğer onlardan alırsanız böyle bir olay yaşamanız muhtemel bilginiz olsun.
Çakma olduğunu nereden anladın derseniz de Razer'ın sitesinde ürün ekleme kısmında seri numarası tanınmadı. Ek olarak kutu içeriğinde Razer stickerı ve kablonun USB girişindeki kapak yoktu ve kabloyu bir arada tutmaya yarayan şey YouTube'da izlediğim videolardakindeki gibi cırtcırtlı bir şey değildi dümdüz teldi.
Çakma olduğunu nereden anladın derseniz de Razer'ın sitesinde ürün ekleme kısmında seri numarası tanınmadı. Ek olarak kutu içeriğinde Razer stickerı ve kablonun USB girişindeki kapak yoktu ve kabloyu bir arada tutmaya yarayan şey YouTube'da izlediğim videolardakindeki gibi cırtcırtlı bir şey değildi dümdüz teldi.
Son düzenleyen: Moderatör: