Hepsiburada'dan 260 TL'ye Sharkoon 650W +80 PSU alınmaya değer mi?

Selam Isınıyor mu? Traktör gibimi? Coil W. Mevcut mu hocam?

Sebep belirt.
Selam. Sistemde ağır yük bindirecek bir bileşen olmadığından gayet sessiz ve sorunsuz çalışıyor. Ancak güç limitlerinde kullanım düşünüyorsanız ve bütçeniz 150-200 daha yukarı çıkabiliyorsa çok daha iyi PSU'lar var. Yüksek güç tüketimi olan grafik kartlı bir sisteme ben de önermem. Ancak giriş seviyesi APU sistemlerde sorunsuz çalışıyor. Herhangi bir ses, CW veya ısınma söz konusu değil.

Edit: Bazı youtube kanallarının avantajlı olarak lanse ettikleri 2060'lı ve 3060'lı sistemlerde kullanıldığını gördüm. Tasvip etmiyorum.
 
Selam Isınıyor mu? Traktör gibimi? Coil W. Mevcut mu hocam?

Sebep belirt.
Dostum ben anlatayım sebebini, akım korumaları eksik yani eski tip devre. Kullanımda herhangi bir sorun yaşamadım, zaten UPS ile kullanıyorum ancak ısındığında artık fan sesi mi başka bir ses mi bilmiyorum (nadiren oluyor) yüksek bir dönüş sesi geliyor (sanki bir yere sürtüyormuş gibi). Bilgisayarı kapatıp biraz bekliyorum. Tozunu mozunu temizleyince ses gidiyor, uzun bir süre daha sessiz kullanıyorum ama canımı sıktı bu durum. O yüzden bildiğim bir marka olan High Power almayı düşünüyorum, attığım PSU sana sıkıntı yaşatmaz, alabilirsin.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı