Hepsiburada'dan 4000 TL sistem toplama

2 ayaginizi 1 pabuca sokmayin, dedigim gibi en kotu ihtimalle ekran kartini alin koyun kenari. Sistemdeki en pahali parca o zaten o ucuza gelsin, gerisini farkli firmalardan yavas yavas da alirsiniz. Bugun aceleyle pisman olacaginiz bir hamle yapmaktan iyidir.

Tüm parçalrı ayrı alırsan dahq ucuza grldi mesela ben tüm parçaları ayrı yerden alıcam 490 tl tuttu tek siteden 6000 tl

2 ayaginizi 1 pabuca sokmayin, dedigim gibi en kotu ihtimalle ekran kartini alin koyun kenari. Sistemdeki en pahali parca o zaten o ucuza gelsin, gerisini farkli firmalardan yavas yavas da alirsiniz. Bugun aceleyle pisman olacaginiz bir hamle yapmaktan iyidir.
Haklısın ama bugünde almassam en az 1 ay ertelencek ve yaklaşık 5-6 aydır bilgisayar almayı bekliyorum

Kdv indirimi olduğu için alıyorum
Ekran kartı alıcaksan şimdi hepsiburada dan al 1060 3 gb ile 6gb arasında 100 TL var
kesinlikle 100 tl daha verip 6gb al ilerde pişman olmazsın ve temmuz ayının sonuna dogru beklersen bence pişman olmazsın seçim sonrası doalr dusebılır temmuzda yenı ekran kartları duyurulacak ve amazon felan turkıyede açılacak kesin bilgiler değil ama olabilir seçim senın :D ben temmuzu beklıyıcem

kesinlikle 100 tl daha verip 6gb al ilerde pişman olmazsın ve temmuz ayının sonuna dogru beklersen bence pişman olmazsın seçim sonrası doalr dusebılır temmuzda yenı ekran kartları duyurulacak ve amazon felan turkıyede açılacak kesin bilgiler değil ama olabilir seçim senın :D ben temmuzu beklıyıcem
Yaş söylemek gibi olmasın ben 8e geçeceğim ve sınav için deli gibi çalışacağım ne kadar erken alırsam o kadar iyi diye düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı