Hepsiburada'dan alınan bilgisayar nasıl iade edilir?

ilkrrr000

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun. Şimdi benim Hepsiburada üzerinden bir bilgisayar satıcısından aldığım MSI marka bir laptop var. Bu laptopu 5 Haziran tarihinde sipariş etmişim ve 10 Haziran'da bana ulaştı. Bilgisayarı kurdum içine Windows 11 yükledim (tabii ki orijinal değil) ve içerisinde 2-3 oyun var. Kullandım 1 hafta yani anlayacağınız. Geçenlerde yine aynı markanın aynı modelinin benimkinin fiyatının üstüne 800 lira daha koyup benimkini ikiye katlayıp cebine koyacak bir laptop daha gördüm ve şu an da indirimde. Kendimi inanılmaz enayi hissediyorum dün ve önceki geceler kulağıma enayi diye fısıldayan silüetler görüyorum. Cayma hakkım 25 Haziran'da bitiyor ve bu aldığımı iade etmek istiyorum. Sizce bilgisayarı formatlasam falan kabul ederler mi? Kutusu falan her şey duruyor zaten. Bilgisayar zaten tertemiz. Fikirlerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız cidden sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun. Şimdi benim Hepsiburada üzerinden bir bilgisayar satıcısından aldığım MSI marka bir laptop var. Bu laptopu 5 Haziran tarihinde sipariş etmişim ve 10 Haziran'da bana ulaştı. Bilgisayarı kurdum içine Windows 11 yükledim (tabii ki orijinal değil) ve içerisinde 2-3 oyun var. Kullandım 1 hafta yani anlayacağınız. Geçenlerde yine aynı markanın aynı modelinin benimkinin fiyatının üstüne 800 lira daha koyup benimkini ikiye katlayıp cebine koyacak bir laptop daha gördüm ve şu an da indirimde. Kendimi inanılmaz enayi hissediyorum dün ve önceki geceler kulağıma enayi diye fısıldayan silüetler görüyorum. Cayma hakkım 25 Haziran'da bitiyor ve bu aldığımı iade etmek istiyorum. Sizce bilgisayarı formatlasam falan kabul ederler mi? Kutusu falan her şey duruyor zaten. Bilgisayar zaten tertemiz. Fikirlerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız cidden sevinirim.

Formatlama ekranından diski biçimlendirip geldiği hale getir Windows kurmadan kutula iade et. Hem sendeki hem indirime girenin linki var mı?

Kabul edeceklerini düşünüyorum. Kurduğunuz Windows için tabii ki orijinal değil diye bir ifade kullanmanız garibime gitti; Windows 10 ve 11 zaten bedava yazılımlar?

Kabul edeceklerini düşünüyorum. Kurduğunuz Windows için tabii ki orijinal değil diye bir ifade kullanmanız garibime gitti; Windows 10 ve 11 zaten bedava yazılımlar?
Eğer Windows 11 orjinal kurarsanız yaklaşık 7000 lira falan para vermeniz lazım en azından ben böyle biliyorum. Türkiyede’ki kimse orjinal almaz iş adamları haricinde. Hatta Windows orjinal olmadığı için mağazasından alışveriş yapamazsınız en genel bilinen orjinal-korsan ayrımıdır Windows için. Ben de pek anlamam eksik biliyor olabilirim ama bildiklerim bu şekilde.

Son düzenleme:
Eğer Windows 11 orjinal kurarsanız yaklaşık 7000 lira falan para vermeniz lazım en azından ben böyle biliyorum. Türkiyede’ki kimse orjinal iş adamları haricinde. Hatta Windows orjinal olmadığı için mağazasından alışveriş yapamazsınız en genel bilinen orjinal-korsan ayrımıdır Windows için. Ben de pek anlamam eksik biliyor olabilirim ama bildiklerim bu şekilde.
Microsoft'un sitesinden Windows 10 ve 11'in istediğin sürümünü ücretsiz indirip kurabilirsin, beş kuruş da vermezsin. Etkinleştirmediğin zaman sadece özelleştirmede problem yaşarsın ve sağ alttaki etkinleştirme yazısı sinir edebilir. Etkinleştirmek de zaten çok pahalı değil, internetten maksimum 100-200 TL verip alacağın Windows 10 etkinleştirme anahtarını hem 10 hem 11 için kullanabilirsin. Hatta anakarta gömülen türden key (OEM Key) alırsan bilgisayara her format attığında Windows otomatik etkinleştirilmiş şekilde kurulur, bende öyle mesela.

Son düzenleme:
Microsoft'un sitesinden Windows 10 ve 11'in istediğin sürümünü ücretsiz indirip kurabilirsin, beş kuruş da vermezsin. Etkinleştirmediğin zaman sadece özelleştirmede problem yaşarsın ve sağ alttaki etkinleştirme yazısı sinir edebilir. Etkinleştirmek de zaten çok pahalı değil, internetten maksimum 100-200 TL verip alacağın Windows 10 etkinleştirme anahtarını hem 10 hem 11 için kullanabilirsin. Hatta anakarta gömülen türden key alırsan bilgisayara her format attığında Windows otomatik etkinleştirilmiş şekilde kurulur, bende öyle mesela.
ben şuanki bilgisayara windows 11 yükletmek için bizim buradaki bir bilgisayarcıya gittim 650 lira aldı benden 1 kuruş bile indirmedi elim ayağım titriyor şuan😄.

Attığınız link 45W ekran kartına sahip, sağlam 4050'den hallice. Bu link indirimde olan mi sizin aldığınız mı?
İkisini de attım hocam bir göz atın siz.

Formatlama ekranından diski biçimlendirip geldiği hale getir Windows kurmadan kutula iade et. Hem sendeki hem indirime girenin linki var m
Formatlama ekranından diski biçimlendirip geldiği hale getir Windows kurmadan kutula iade et. Hem sendeki hem indirime girenin linki var mı?
Bu şuan bendekinin linki:

Bu da indirimde olanın linki:

Son düzenleme:
İkisi de alınacak cihazlar değiller, Nitro 16 olmadı en azından Nitro 5, Lenovo LOQ bakın
Hocam ona da bakarız hele bi iade edelim elime para geçsin. Ben anlık hevesle gittim aldım bunu şuan elimde kalmasından korkuyorum keşke derdim alacağım bilgisayarı seçmek olsa 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı