Emre_77
Decapat
Hepsiburada üzerinden aldığım ekran kartının satıcısı da Hepsiburada idi, alırken de özellikle bu duruma dikkat ettim. Bana elektronik fatura da gönderdiler. Gelen ürünün üzerinde bu yazı ile karşılaştım, ne düşünüyorsunuz? Kartta eğer bir sıkıntı olursa benim muhatap olacağım yer Hepsiburada'nın kendisi mi yoksa burada belirtilen Endeks Bilişim midir? Ayrıca bu işletme hakkında deneyimi ya da duyumları olan varsa yazabilirse çok sevinirim. Ben Hepsiburada'ya güvenerekten, özellikle Hepsiburada'dan aldım, dışarıda birkaç yüz liraya daha ucuzları varken Hepsiburada'dan sipariş verdim, Hepsiburada'nın kendisi satıyor diye. Eğer Endeks Bilişim ile muhatap olacaksam ve bunlar da hakkını veren müşteri memnuniyeti odaklı bir işletme değillerse, aldığım ürünün de pek bir avantajı kalmıyor maalesef garanti vs açısından.
Ek olarak belirtmek isterim ki, daha önceden hepsiburadan bilgisayar ve telefon alışverişlerim çokça oldu, hepsinde satıcı direk Hepsiburada idi. Ve hepsi çok sağlam paketlenmişti, ancak bu üründe herhangi bir patpata bile sarılmamış bir karton kutunun içine direk bu şekilde koyulup yollanmış.
Son düzenleyen: Moderatör: