Hepsiburada'dan alınan ekran kartı görüntü vermiyor

Anlaşılan hepsiburada insanlara 2. el mining yapılmış kartları sıfır diye satıyor. Tahminimce 15-20 gün sürer.

Hepsiburada'dan bugüne kadar 20 kere alışveriş yapmışımdır. Hiçbir şekilde sorun yaşamadım. Elektronik ürünlerde de hiçbir sorun yaşamadım. Bence Türkiye'nin en büyük online satış platformudur ve sizin bu yorumunuza kesin bir şekilde karşı çıkıyorum. İşlemleri çok hızlı ilerleyen bir site, iadesi olsun değişimi olsun. Bunu ürün satıcısı Hepsiburada olan ürünler için söylüyorum. Ayrıca sizin de Hepsiburada'dan bugüne kadar alışveriş yapmadığınız kanaatindeyim. Belli ki başkalarının yaptığı yorumları kafanızda toplayıp genel bir yargı oluşturmuşsunuz ve bunu insanlara yedirmeye çalışıyorsunuz. Hepsiburada sorun yaşandıysa emin olun çözer.

Arkadaşlar ürün elime ulaştığında sıfır gibiydi hiçbir yerinde çizik felan yoktu. 2.el olduğu kanaati oluşmadı. Mining yapıldığını da anlayacak kadar profesyonel değilim ama sanmıyorum. Bugün aradım 2 gün içinde sonuçlandırılır dendi. Yarın tekrar arayıp bilgi alacağım. Cevap veren herkese teşekkürler.
Sisteminiz neydi?
i5 3570, RX 580'e darboğaz yapar mı? - Technopat Sosyal
Sistemim burda
Arkadaşlar hepsiburada nın müşteri hizmetleri ile görüştüm ürünü servise yollamışlar. Şimdi bu ürün tamir için mi servise gönderildi yoksa arıza olup olmadığının tespiti için mi. Tamir için ise sıfır aldığım bir ürünü tamir edip bana geri gönderebilirler mi. Çünkü kullanmadım taktığım gibi görüntü gelmedi. Şu aşamada ne yapmalıyım. Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı