MotoCBR
Hectopat
- Makaleler
- 8
Hepsiburada'dan HDD sipariş vermeyi istiyorum ama eğer kargo sırasında bad sector oluşursa Windows yüklü olsa bile iade edebilir miyim? Alacağım HDD bu.
Hepsiburada gibi sitelerden hdd alma. Ben daha önce aldım, sıkıntı çıkarttı ve iade aldılar. Genelde ikinci el veya yenilenmiş oluyor böyle sitelerde. Tavsiyem itopya, gaming.gen.tr gibi sitelerden garantili ve sıfır olarak alman.Hepsiburada'dan HDD sipariş vermeyi istiyorum ama eğer kargo sırasında bad sector oluşursa Windows yüklü olsa bile iade edebilir miyim? Alacağım HDD bu.
Satıcı Hepsiburada. Ne diyorsun sen ya? N11 dese hadi neyse de Trendyol vs. yenilenmiş ürün satarsa bunu belirtir.Hepsiburada gibi sitelerden hdd alma. Ben daha önce aldım, sıkıntı çıkarttı ve iade aldılar. Genelde ikinci el veya yenilenmiş oluyor böyle sitelerde. Tavsiyem itopya, gaming.gen.tr gibi sitelerden garantili ve sıfır olarak alman.
Kusura bakmayın, satıcının Hepsiburada olduğunu görmemiştim. Benim hatam, özür dilerim.Satıcı Hepsiburada. Ne diyorsun sen ya? N11 dese hadi neyse de Trendyol vs. yenilenmiş ürün satarsa bunu belirtir.
500GB HDD alıp böyle diyormuşsun gibi bir his var.Hepsiburada gibi sitelerden hdd alma. Ben daha önce aldım, sıkıntı çıkarttı ve iade aldılar. Genelde ikinci el veya yenilenmiş oluyor böyle sitelerde. Tavsiyem itopya, gaming.gen.tr gibi sitelerden garantili ve sıfır olarak alman.
Önemli değil, sinirli anıma denk geldi. Sert çıktığım için özür dilerim. Ayrıca hocam yenilenmiş olanlar 500 GB oluyor.Kusura bakmayın, satıcının Hepsiburada olduğunu görmemiştim. Benim hatam, özür dilerim.
Hepsiburada güvenilir ancak Trendyol alışverişlerinden ben de dahil çevremde problem yaşayanlar gördüm o yüzden mümkün olduğunca Trendyol'dan bişey almıyorum, dikkat etmeni öneririm. N11 zaten Allah'a emanetSatıcı Hepsiburada. Ne diyorsun sen ya? N11 dese hadi neyse de Trendyol vs. yenilenmiş ürün satarsa bunu belirtir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.