Hepsiburada'dan alınan HDD'de iade var mı?

Hepsiburada'dan HDD sipariş vermeyi istiyorum ama eğer kargo sırasında bad sector oluşursa Windows yüklü olsa bile iade edebilir miyim? Alacağım HDD bu.
Hepsiburada gibi sitelerden hdd alma. Ben daha önce aldım, sıkıntı çıkarttı ve iade aldılar. Genelde ikinci el veya yenilenmiş oluyor böyle sitelerde. Tavsiyem itopya, gaming.gen.tr gibi sitelerden garantili ve sıfır olarak alman.

Hepsiburada gibi sitelerden hdd alma. Ben daha önce aldım, sıkıntı çıkarttı ve iade aldılar. Genelde ikinci el veya yenilenmiş oluyor böyle sitelerde. Tavsiyem itopya, gaming.gen.tr gibi sitelerden garantili ve sıfır olarak alman.
Satıcı Hepsiburada. Ne diyorsun sen ya? N11 dese hadi neyse de Trendyol vs. yenilenmiş ürün satarsa bunu belirtir.

500GB HDD alıp böyle diyormuşsun gibi bir his var.

Bildiğim kadarıyla satıcının kendisi eğer Hepsiburada ise iade alıyor ancak satıcı başka ise satıcının insafına bağlısın ve genelde problem çıkarıyorlar. Yine de araştır istersen ama ben satıcının Hepsiburada olduğu ürünlerde problem yaşamadım.

Kargo sırasında Bad Sector olamaz, Bad Sector olması için diskin çalışıyor halde olması lazım. Disk kapalıyken kendini kilitler.

Kullanılmış Disk konusuna gelecek olursak, Satıcı Hepsiburada olduğu için iade ve destek işlemleri daha kolay olacaktır.

Satıcı Hepsiburada. Ne diyorsun sen ya? N11 dese hadi neyse de Trendyol vs. yenilenmiş ürün satarsa bunu belirtir.
Hepsiburada güvenilir ancak Trendyol alışverişlerinden ben de dahil çevremde problem yaşayanlar gördüm o yüzden mümkün olduğunca Trendyol'dan bişey almıyorum, dikkat etmeni öneririm. N11 zaten Allah'a emanet

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı