Hepsiburada'dan Alınan Laptop Garantisi Erken Başlamış

Hepsiburada'dan önemli olan hiç bir ürünü almıyorum, kimseye de önermiyorum. Benim canım yandı, geç te olsa iade mi aldım.

Fakat, kesinlikle kullanılmış, kutusu açılmış ve sorunlu ürünlerin satışını yapıyorlar. Hele ki; ekran kartı, laptop ve monitör ürünlerinde sıkıntı yaşayan çok.

Sorun aslında iadeyi kabul etmeyip yokuşa sürmeleri. Oldu bittiye getirip bi hevesle alınan ürünü mutsuz şekilde kullanmaya zorluyorlar.

Amazon jelatini açılan ürünü bile kabul ediyor (Jelatini açmadan ürünü kontrol etme imkanı yok). Benim için sorun olan başkası için sorun olmaya bilir.

İncehesap, Amazon, Vatan vb. çok daha güven veren yerler. Kesinlikle Hepsiburada'ya yanaşmayın. Bu yaptıkları yokuştan vaz geçmeleri gerekiyor.
 
Ben de Toshiba TV aldım Hepsiburada'dan, geldiğinde kutusu yırtıktı kargocu çocuk ben yırttım falan dedi. İçini açtım öyle rastgele paketlenmişti. 1 aydır kullanıyorum TV de bir sorun yok ama ambalajı açık ürün yollamışlar. Yukarıdaki yorumu ürün yorumu olarak eklediğimde anında Red aldı yani orada okuduğunuz ürün yorumları da Hepsiburada'nın filtresinden geçiyor.
 
Dostum sen THH başvurunu yap şimdiden, olası bir olumsuz geri dönüşte daha az beklemiş olursun. Benim bahsettiğim öneriler; satıcının ağzına malzeme vermemek için yapmanız gereken şeyler. Yoksa onu bahane eder bunu bahane eder, THH yoluna gitmek zorunda kalırsınız. Halbuki aldığın gibi geri yollasan satıcının eline malzeme vermemiş olursun, Steam oyunları yüklü halde de geri verilmez leptop o konuda kusura bakma :)

İşin kurnazlık tarafını anlatıyorum kısacası. İşlemci ısınıyor, iade etmek istiyorum diye yollarsan haliyle servise göndermek isteyeceklerdir. Ancak aldığın gibi geri yollayıp "Cayma hakkımı kullanıyorum" desen, kimse bir şey diyemeyecek.

Senden önce de birine kakalamaya çalışmışlar belli ki leptobu. Sen hiç bekleme, THH başvurunu yap hemen. İç kutunun daha önceden açıldığı ve işlemcinin çok ısındığını belirt. Cayma hakkımdan faydalanmamı engelliyorlar şeklinde şikayet et, iadesini talep et.
Selam ben de hepsiburadan bir leptop aldım ürünün performans kısmında farkettiğim bir hatası yok fakat ürün satın almamdan 6 ay önce garantisi başlamış bundan dolayı bir talep açtım iade kodu verdiler inceleme yapılsın diye göndereceğim. windows kurulu steamden oyunlar yüklü formatlayayıp mı vereyim yoksa bu haliyle mi? Bir de sizce ne yaparlar iade mi sağlanır değişim mi sağlanır yoksa garanti süresi mi yükseltilir? Cevaplarsanız çok sevinirim.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı